~~Nie ważne napisał(a): Ja pod domem zjeżdżając facetowi na pobocze, gościu jechał ponad 40km/h po terenie zabudowanym zachaczył moje auto lusterkiem przyjechała policja lwówecka i mi wrabali mandat 1020zl. I też 11 punktów...
Tu gościu pijany i taki mandat to są kpiny jakieś
~~Brązowawożółty Omieg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nie ważne napisał(a): Ja pod domem zjeżdżając facetowi na pobocze, gościu jechał ponad 40km/h po terenie zabudowanym zachaczył moje auto lusterkiem przyjechała policja lwówecka i mi wrabali mandat 1020zl. I też 11 punktów...
Mandat za prędkość, za alkohol sąd.
Czytaj ze zrozumieniem ;]
~~Białobrązowa Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowawożółty Omieg napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nie ważne napisał(a): Ja pod domem zjeżdżając facetowi na pobocze, gościu jechał ponad 40km/h po terenie zabudowanym zachaczył moje auto lusterkiem przyjechała policja lwówecka i mi wrabali mandat 1020zl. I też 11 punktów...
Mandat za prędkość, za alkohol sąd.
Czytaj ze zrozumieniem ;]
Nie ważne...gościu mi rozwalił lusterko też przekroczyl prędkość tylko że policji nie chciało się nic robić wlepili mandaty i to wszystko
Chodzi mi o to że tutaj lusterko rozwalone gościowi zjechałam na pobocze połowa auta a ten prędkość przekroczyl i mandat taki sam jak
~~Nie ważne napisał(a): Ja pod domem zjeżdżając facetowi na pobocze, gościu jechał ponad 40km/h po terenie zabudowanym zachaczył moje auto lusterkiem przyjechała policja lwówecka i mi wrabali mandat 1020zl. I też 11 punktów...
~~Różowofioletowy Jabłoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nie ważne napisał(a): Ja pod domem zjeżdżając facetowi na pobocze, gościu jechał ponad 40km/h po terenie zabudowanym zachaczył moje auto lusterkiem przyjechała policja lwówecka i mi wrabali mandat 1020zl. I też 11 punktów...
Ja bym Tobie mandat za pisownię dał.