~~franio - doktor napisał(a): Do Wszystkich Malkontentów,
a co będzie jak w czerwcu 2026r. "Cement" będzie na I miejscu, i wchodzi do gry w 4 lidze a "wymiecie" z tej ligi wiecznego swego Rywala? I co wtedy powiecie ? Cement wejdzie do 4 ligi i wcale mecze nie muszą być w Raciborowicach? Ja proponuję co niektórym , myślącym inaczej, może należy zakupić stado dobrych owiec i królików, bo trawy zielonej może przybyć w Raciborowicach.
Zastanówcie się Wszyscy Malkontenci i Zazdrośnicy . Oj, w tych Raciborowicach , czy nie jest dużo jest tego jadu i mściwości?. Co stogi ze słomą i sianem , same się zapalają w Raciborowicach, a na stadionie , sama trawa się wypaliła od słońca?
Panie Prezesie Pitera, podjął Pan decyzję taką a nie inną, to dobrze lub źle? Ja jestem przekonany, że dobrą , musi być dobry trener, wymagający i cierpliwy. Mają być wyniki, a że jest I miejsce na ten moment, to nic nie znaczy, trzeba widzieć przyszłość , widzieć 4 ligę. Pan wie najlepiej Panie Prezesie, co w trawie piszczy. Proszę trzymać się tego, a na Tych Maruderów, Zazdrośników, proszę nie spoglądać. Biznes, trzeba krótko trzymać, gdyż to są Pańskie pieniądze.
Pozdrawiam
doktor
Z tym biznesem to bywa różnie ,pamiętacie śp Pana Rulińskiego był w pierwszej setce najbogatszych Polaków a jak skończył wszyscy wiemy !