Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Matka skazana za wieloletnie znęcanie się nad córką
~~Zibi niezalogowany
2 lutego 2026r. o 5:52
~~Brunatnoruda Bergenia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kobaltowa Sałata napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał:
Zgadzam się z tobą a dziewczynce odszkodowanie bo przechodziła przez piekło tym ludziom co ja zaadoptowali niech Bóg wynagrodzi w każdej postaci

Nikt jej nie zaadoptował. Trafiła do rodziny zastępczej, która dostaje pieniądze za sprawowanie takiej opieki. To jest zajęcie półzawodowe albo zawodowe za rekopensatę finansową
No to medal za odwagę skoro rodzice tak ja oczerniają,filmików ponakrecali ,pełno tego w internecie na takie młode dziecko,że za za...ny telefonik zrobiła coś takiego?to bardzo dziwne i daje do myślenia czy to napewno z tą dziewczyną było coś nie tak czy z rodzicami??? może dla nich to wielkie coś telefonik bo dla młodego już nie ta dziewczyna dobrze się uczyła, świadectwa z czerwonym paskiem sama matka pokazywała na jednym tam filmiku...i ona by się dała nabrać na scieme z telefonem?to rodzice myślę zabrali,bo się bali, że pokaże co jej robią,widać gołym okiem Zastosowana autokorekta

Pochodze z rodziny nauczycieli, gdzie dziadek na corki przekazal zaineteresowania zoofilskie. Torturowanie i zabijanie zwierzat. Rowniez byli mistrzami manipulacji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoruda Bergenia niezalogowany
3 lutego 2026r. o 9:38
~~Zibi napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoruda Bergenia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kobaltowa Sałata napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał:
Zgadzam się z tobą a dziewczynce odszkodowanie bo przechodziła przez piekło tym ludziom co ja zaadoptowali niech Bóg wynagrodzi w każdej postaci

Nikt jej nie zaadoptował. Trafiła do rodziny zastępczej, która dostaje pieniądze za sprawowanie takiej opieki. To jest zajęcie półzawodowe albo zawodowe za rekopensatę finansową
No to medal za odwagę skoro rodzice tak ja oczerniają,filmików ponakrecali ,pełno tego w internecie na takie młode dziecko,że za za...ny telefonik zrobiła coś takiego?to bardzo dziwne i daje do myślenia czy to napewno z tą dziewczyną było coś nie tak czy z rodzicami??? może dla nich to wielkie coś telefonik bo dla młodego już nie ta dziewczyna dobrze się uczyła, świadectwa z czerwonym paskiem sama matka pokazywała na jednym tam filmiku...i ona by się dała nabrać na scieme z telefonem?to rodzice myślę zabrali,bo się bali, że pokaże co jej robią,widać gołym okiem Zastosowana autokorekta

Pochodze z rodziny nauczycieli, gdzie dziadek na corki przekazal zaineteresowania zoofilskie. Torturowanie i zabijanie zwierzat. Rowniez byli mistrzami manipulacji.

Chyba matka pisze komentarze,za dużo chorych pomyslow
~~Ola niezalogowany
3 lutego 2026r. o 13:26
a moze w telefonie po prostu byly dowody na jej zachowanie,zabrala corce i ta poszla zglosic.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.