Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poważny wypadek na obwodnicy Bolesławca. Jedna osoba wypadła z auta
~~Dariusz Gołębiewski niezalogowany
15 lutego 2026r. o 10:33
~~Różowoczerwona Kolczurka napisał(a): Bolec.info. gdzie są wszystkie komentarze z wizyty z bombardowanego Kijowa?Jestwście ŚMIESZNI.

~~Cenzura w Polsce to przestepstwo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowoczerwona Kolczurka napisał(a): m

Troche tam niewygodnej prawdy było. Ale sie zmyło.

Niewygodną prawdą dla niektórych najwidoczniej jest to, że pojechałem do Kijowa i po prostu opisałem, co widziałem, pokazując zdjęcia i filmy. Niektórym najwidoczniej bardzo nie odpowiada to, że to rosja jest agresorem, który bombarduje ukraińskie miasta, niszczy elektrociepłownie i walczy z cywilami. Ignorowanie tego, co mówi ktoś, kto tam był, bo nie pasuje to pod serwowaną gęsto w mediach społecznościowych tezę "Ukraińcy to zło najgorsze", to klasyczny, psychologiczny mechanizm wyparcia. A szczucie, wyzwiska i dezinformację będziemy stąd wywalać, bo na tym polega moderacja.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dobre podsumowanie niezalogowany
15 lutego 2026r. o 10:55
~~Dariusz Gołębiewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowoczerwona Kolczurka napisał(a): Bolec.info. gdzie są wszystkie komentarze z wizyty z bombardowanego Kijowa?Jestwście ŚMIESZNI.

Ktoś napisał: ~~Cenzura w Polsce to przestepstwo napisał(a): Ktoś napisał: ~~Różowoczerwona Kolczurka napisał(a): m
Troche tam niewygodnej prawdy było. Ale sie zmyło.

Niewygodną prawdą dla niektórych najwidoczniej jest to, że pojechałem do Kijowa i po prostu opisałem, co widziałem, pokazując zdjęcia i filmy. Niektórym najwidoczniej bardzo nie odpowiada to, że to rosja jest agresorem, który bombarduje ukraińskie miasta, niszczy elektrociepłownie i walczy z cywilami. Ignorowanie tego, co mówi ktoś, kto tam był, bo nie pasuje to pod serwowaną gęsto w mediach społecznościowych tezę "Ukraińcy to zło najgorsze", to klasyczny, psychologiczny mechanizm wyparcia. A szczucie, wyzwiska i dezinformację będziemy stąd wywalać, bo na tym polega moderacja.

To dobre podsumowanie. Szacun za wyjazd (mało kogo na to stać) i przekazane informacje.
~~Bladozielona Języczka niezalogowany
15 lutego 2026r. o 12:49
Panie Dariuszu ,a może do wpisu Dominika
Pan się odniesie ?
~~Poczerwieniały Berberys niezalogowany
15 lutego 2026r. o 13:00
A co ,poduszka nie zadziałała?
~~Dariusz niezalogowany
15 lutego 2026r. o 13:15
~~Bladozielona Języczka napisał(a): Panie Dariuszu ,a może do wpisu Dominika
Pan się odniesie ?

Pieniądz nie śmierdzi.
~~Jasnożółty Łubin niezalogowany
15 lutego 2026r. o 13:44
Co z pieniędzmi z kpo? Takie miliardy dostali a oni dalej chca nas zadłużyć jakimś pieniędzmi ktore i tak dostaną Niemcy??????
~~Myhaylo niezalogowany
15 lutego 2026r. o 13:52
~~Jasnożółty Łubin napisał(a): Co z pieniędzmi z kpo? Takie miliardy dostali a oni dalej chca nas zadłużyć jakimś pieniędzmi ktore i tak dostaną Niemcy??????

Gorzej PiSzesz niż ja po 6 miesiącach w Polsce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KIA zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza