~~Wladzawladzaonichcom niezalogowany 2 marca 2026r. o 18:09
Biorąc pod uwagę stronniczość sądów polityczność oraz czystki. Policja musi zachować twarz ))) dobrzy mimo że widzisz coś wręcz przeciwnego )).
Nie możesz być za mądrym trzeba by. Głupim żeby oni też mogli nie tylko tu byli )))
~~Bladolawendowa Piwonia niezalogowany 2 marca 2026r. o 18:15
Adam ale ja skakałam do was ? Tak wytłumaczyłeś swoje postępowanie ? Ja skalal stąd miał być to 177 żeby niby nastraszyć ? Chcecie mnie wystraszyć ? Dałeś radę, wystraszyłam się do stopnia że nie mogłam na ciebie patrzeć w sądzie że nie mogłam napisać pisma (oczywiście z pomocą tych co to wpływają żeby ktoś sam sobie szkodził ))/). Teraz będzie trudniej mnie wystraszyć - tak żebym sikała na wasz widok ,))) tak miało być ?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.