Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dzikie wysypisko w Parzycach usunięte - zobaczysz inne? Zgłaszaj!
~~Różowa Szarotka niezalogowany
5 marca 2026r. o 15:10
Parodia, straż niech szuka sprawców a nie robić za porzadkowych. Ma gest.nowa władza, a prace interwencyjne z MOPS
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Słomkowa Trzmielina niezalogowany
5 marca 2026r. o 15:25
Może niech jeszcze mniej rzeczy da sie wyrzucić do recyklingu lub pszok, to na pewno pomoże w zachowaniu czystości. Dzikie wysypiska są organizowane prawie zawsze w tych samych miejscach, może warto zainwestować w fotopulapki? Fajnie tez by było jakby na SM dalo się dodzwonić. Jeszcze nigdy mi sie nie udało. Ani nie odbierają, ani nie oddzwaniają. Nie idzie zgłosić błąkających sie zwierząt, palenia śmieci w kopciuchach, libacji na placu zabaw ani wysypisk smieci. Zgłoszenia przez geoportal tez są ignorowane.
~~Weryfikacja niezalogowany
5 marca 2026r. o 19:06
Coś tunie halo. Przecież te zbiorniki leżały przy Dk 94 w pasie drogowym, ale na skraju lasu czyli Lasy Państwowe. Teraz posprzątali a rachunek komu? Lasom panstwowym? Moze GDKiA? A może wlascielowi pola? Nie, w podatku zapłaciliśmy my Podatnicy. A SM nie powinna tego robić bo zawieźli na Pszok za co my zapłacimy..Przeciez SM powinna ustalić wlasciela śmieci.
~~Weryfikacja niezalogowany
5 marca 2026r. o 19:15
P. S jeszcze dziś przejrzę wideorejestrator bo jadąc 4.03 br stały takie baniaki. A artykuł i zdjecie sygnowane jest na 3.03 Dk94 kierunek Bolesławiec a kamery z świetlicy w Parzycach nie wiem czy mają ale jak są to powinny siegnac
~~Robi wrażenie niezalogowany
5 marca 2026r. o 22:24
Bardzo mi imponują ludzie, którzy z własnej inicjatywy sprzątają śmieci w lasach, wokół jezior i w innych przestrzeniach publicznych. Od razu wiem, z Kim mam do czynienia.
~~elfred niezalogowany
6 marca 2026r. o 6:58
Nie pochwalalem wyrzucania śmieci gdzie popadnie ale co zrobić z nimi gdy PSZOK więkoszości nie chce przyjąć a nawet jeśli to trzeba się zmierzyć z królem PSZOKa (tzw, cieciem)?
~~Poczerwieniały Berberys niezalogowany
6 marca 2026r. o 8:00
~~elfred napisał(a): Nie pochwalalem wyrzucania śmieci gdzie popadnie ale co zrobić z nimi gdy PSZOK więkoszości nie chce przyjąć a nawet jeśli to trzeba się zmierzyć z królem PSZOKa (tzw, cieciem)?

Buda od ważnej pracy ciecia.
~~Jaskraworóżowa Hakonechloa niezalogowany
6 marca 2026r. o 8:37
Kruszyn pełno takich dzikich wysypisk, ludzie zamiast na pszok wywalają w lasach i po krzakach dramat
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy, obraźliwe zwroty lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA KGHM zaprasza