BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Baseny przy Spacerowej zostaną rozbudowane. Wiemy, co powstanie za blisko 46 milionów złotych [WIDEO, WIZUALIZACJE]
BolecForum Bolecnauci komentują

Baseny przy Spacerowej zostaną rozbudowane. Wiemy, co powstanie za blisko 46 milionów złotych [WIDEO, WIZUALIZACJE]

40 odpowiedzi strona 2 z 5
~~Stivengość
Szkoda tylko , że Polaków ubywa. Pomysł super, ale komu to za 20 , 30lat.
~~Rudobrunatnyrudawa Dyniagość
wiwat Car czekamy na wiecej tego typu inwestycji wiwat
~~Kupiłem nick gość
I to mi się podoba.
Bolesławiec przez atrakcje turystyczne będzie polskim kurortem.

Bolesławiec ma takie atrakcje jak:
Basen kryty o piękniej nazwie „ORKA”
Nowoczesne kino „Forum”
Basen odkryty

Zawsze mówiłem że Bolesławiec to miasto seksu i biznesu .
~~Nonogość
No proszę kolejne dziesiątki milionów wydane na coś co działa może miesiąc w roku , ponad 100 milionów wydane na baseny które były otwarte może trzy tygodnie w zeszłym roku myślę że atrakcje po 11 miesiącach nieużytkowania będą do wymiany ale co tam najważniejsze aby nasz Car był szczęśliwy że wydał nie swoje kolejne dziesiątki milionów złotych
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA KGHM zaprasza