BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Pogoda nie odróżnia Trumpa od Tuska?
BolecForum Bolecnauci komentują

Pogoda nie odróżnia Trumpa od Tuska?

133 odpowiedzi strona 13 z 17
~~Kupiłem nick gość
W Czechach od prawie 7 miesięcy cena ropy jest od 33 CZK do 36CZK ( zależy w jakich godzinach) a w Polsce jak to w Polsce ceny windują sobie jak chcą. A każdy mądry człowiek wie że stacje nie zarabiają na paliwie , tylko na asortymencie w środku na której mają marżę do 200%.

Żeby stacja zarobiła 15 zł to musi sprzedać 50 litrów
~~Kupiłem nickgość
A tu takie nowości na o2.pl czytam
Sejm nie zajmie się na najbliższym posiedzeniu prezydenckim projektem ustawy o "Polskim SAFE 0 proc.". - Nie będziemy procedowali ustawy zgłoszonej przez pana prezydenta, do momentu zakończenia procesu związanego z ustawą, która została do pana prezydenta skierowana - przekazał Włodzimierz Czarzasty.
~~Kupiłem nick gość
Wyznawcy KO mam do was pytanie.
Czy wy naprawdę jesteście tak naiwni i wierzycie Herr Tuskowi i jego ekipie ???

Co wy musicie mieć w głowach żeby wierzyć oszustowi jakim jest Tusk.

Niektórzy ludzie się śmieją że jakaś babcia lat 70 dała sobie w łatwy sposób wyrwać 70 tys zł sposobem na wnuczka.

Tylko że wyznawcy KO i Tuska nie wiedzą do czego służy mózg. Babcia była nieświadoma oszustwa a elektorat Tuska jest świadomy że ich Tusk oszukuje i jeszcze mu klaszczą.

Ruscy niedźwiedzia na rowerze nauczyli jeździć a Tusk wyprał mózgi.
~~gość
Po co pytasz jak sam nie odpowiadasz kiedy pyta się o to skąd w tej chwili kasa na dozbrojenie armii?
~~Kupiłem nick gość
~~ napisał(a): Po co pytasz jak sam nie odpowiadasz kiedy pyta się o to skąd w tej chwili kasa na dozbrojenie armii?

Czy to jest ważne skąd ??? Nie nie jest ważne skąd!!! Nawrocki z Glapińskim nawet mogli ze sutenerstwa to mieć, grunt że nie jest to łańcuch który ciągnie się z Brukseli i z Berlina a najważniejsza sprawa , że są to miliardy w ZŁOTÓWKACH a nie w € i bez oprocentowania.
~~Kupiłem nick gość
Ten SEFE z Brukseli to byłby na takiej samej zasadzie jak KPO.
~~Kupiłem nick gość
Każdy normalny człowiek swoje pieniądze chce wydawać na swoje potrzeby a nie jak mu ktoś powie
Kup to tam i kup to
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA ZSTiP zaprasza