BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Pogoda nie odróżnia Trumpa od Tuska?
BolecForum Bolecnauci komentują

Pogoda nie odróżnia Trumpa od Tuska?

133 odpowiedzi strona 14 z 17
~~Kupiłem nick gość
Coś ucichło o dobrym poczciwym Zbyszku Ziobro. On w końcu zjechał na puchę czy zupa i Herr Tusk mają za wysokie progi jak na ich stare nogi??
~~Brudnożółty Kiścieńgość
Przychodzi deweloper do Ratusza, do Prezydenta Miasta Bolesławca
pana Piotra Romana
i pyta się sekretarki:

– Prezydent przyjmuje?
– Nie odmawia..
~~Kupiłem nick gość
Z tygodnia na tydzień z miesiąca na miesiąc z roku na rok Herr Tusk i jego koalicja obywatelska bardzo ale to bardzo kompromitują się. Widać ich nieudolność , coś próbują ale nie wychodzi a najbardziej kompromituje ich to że kłamią a później się w tych kłamstwach plątają.
~~Kupiłem nick gość
~~ napisał(a): Po co pytasz jak sam nie odpowiadasz kiedy pyta się o to skąd w tej chwili kasa na dozbrojenie armii?

Zadaj sobie pytanie kto wcześniej rozbrajał armię i likwidował jednostki wojskowe?. Ok ok możesz nie pamiętać lub udawać że nie pamiętasz był to właśnie Herr Tusk.

To teraz nie powinno ciebie interesować skąd Nawrocki wziął tyle hajsu z Glapińskim.
~~Kupiłem nick gość
~~insider napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Po co pytasz jak sam nie odpowiadasz kiedy pyta się o to skąd w tej chwili kasa na dozbrojenie armii?

Zadaj sobie pytanie kto wcześniej rozbrajał armię i likwidował jednostki wojskowe?. Ok ok możesz nie pamiętać lub udawać że nie pamiętasz był to właśnie Herr Tusk.

To teraz nie powinno ciebie interesować skąd Nawrocki wziął tyle hajsu z Glapińskim.

WZIOŁ?🤣🤣🤣🤣
GDZIE TO WYCZYTAŁEŚ?

nawet jak opodatkują dziw//ki w Grandzie i ogłoszą zrzutkę wśród kiboli żadnej kasiory nie zbiorą...

Insider .. czy to ważne skąd są pieniądze?? Nie to akurat jest najmniej ważne … ważne jest to że nie jest to kredyt z Brukseli i do tego opodatkowany.
Co byś wolał … przygarnąć miliony złotówek od banku polskiego i ich nie musisz spłacać … czy wolałbyś miliony euro które są oprocentowane??
~~Kupiłem nick gość
~~insider napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Po co pytasz jak sam nie odpowiadasz kiedy pyta się o to skąd w tej chwili kasa na dozbrojenie armii?

WZIOŁ?🤣🤣🤣🤣
GDZIE TO WYCZYTAŁEŚ?

nawet jak opodatkują dziw//ki w Grandzie i ogłoszą zrzutkę wśród kiboli żadnej kasiory nie zbiorą...

A co do kiboli … oni taką gotówką obracają że ty z całą swoją familią nie będziesz widział.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA ZSTiP zaprasza
REKLAMA
REKLAMA KGHM zaprasza