REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Pogoda nie odróżnia Trumpa od Tuska?
BolecForum Bolecnauci komentują

Pogoda nie odróżnia Trumpa od Tuska?

133 odpowiedzi strona 16 z 17
~~Kupiłem nick gość
Amerykaniec ze swoją watahą myślał że może sobie bombardować wybrane przez komitet państwa i każde państwo podda się jak Wenezuela.
A tu lipa, Iran zacięcie walczy.
Chyba że amerykańcowi o to chodzi , żeby z ruskim znów kukła Ursula zaczęła handlowac.
~~logiczny logikgość
Premier Giorgia Meloni:
„Włochy wycofają armię z podległej USA awanturze na Bliskim Wschodzie i nie wezmą udziału w wojnie z Iranem”

Da się w obecnych czasach nie być podnóżkiem USA ? Da się !!!
~~Kupiłem nick gość
~~insider napisał(a): JAK TO JEST?
Ukraina która od lat prowadzi wojnę żebrze wszędzie o kasiorę ,dostaje i jest w stanie rozwijać swój przemysł zbrojeniowy...
teraz nawet obiecuje wspomóc ''pejsiastych'' i ''yankee'' swoimi rakietami...
i co się dzieje?
Iran ostrzegł że w związku z tym ,w zgodzie z zapisami karty ONZ (jest taki zapis) może Ukrainę uznać za stronę wspomagającą agresora i....ją zaatakować...

czyli konflikt to już nie tylko Bliski Wschód...😉

I tu jest słowo KLUCZ … „dostali” a Herr Tusk chciał pożyczkę zaciągnąć
~~Jasnopomarańczowy Pomidorgość
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~insider napisał(a): JAK TO JEST?
Ukraina która od lat prowadzi wojnę żebrze wszędzie o kasiorę ,dostaje i jest w stanie rozwijać swój przemysł zbrojeniowy...
teraz nawet obiecuje wspomóc ''pejsiastych'' i ''yankee'' swoimi rakietami...
i co się dzieje?
Iran ostrzegł że w związku z tym ,w zgodzie z zapisami karty ONZ (jest taki zapis) może Ukrainę uznać za stronę wspomagającą agresora i....ją zaatakować...

czyli konflikt to już nie tylko Bliski Wschód...😉

I tu jest słowo KLUCZ … „dostali” a Herr Tusk chciał pożyczkę zaciągnąć

a wcześniej jakoś ...om nie przeszkadzało po nią sięgać

Zastosowana autokorekta

~~Kupiłem nick gość
Insider … odpisałem tobie ale chyba prezesowi portalu nr 1 nie odpowiadał komentarz i wykasował
~~Kupiłem nick gość
~~insider napisał(a): moje tnie i jakoś mi to nie przeszkadza bo powtarzam by chłopaczyna miała co robić...😆

Odpisałem tobie ale pod innym artykułem
~~Kredowobiała Lobeliagość
Poseł Pogoda to przykładny ,mąż i ojciec ,prawdziwy Polak i katolik ,a nie jakiś wrzód na zdrowym ciele narodu.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.