Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
I LO w Bolesławcu zaprasza na Zjazd Absolwentów. Wielkie świętowanie 80 lat szkoły już 3 i 4 października 2026r.!
~~Brudnożółty Rozchodnik niezalogowany
15 marca 2026r. o 19:14
~~Roch napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwony Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ewa ZyzakWieczorkiewicz napisał(a): Z dwudziestu lat spędzonych w B-cu najmilej wspominam czas, kiedy byłam uczennicą tego cudownego liceum w latach 1970-74.Ta szkoła mnie ukształtowała, jak być i żyć...To dzięki profesorowi Hubertowi Prabuckiemu zostałam chemikiem, starając się tak jak ON,przed laty,uczyć z pasją i rozwijać się naukowo.Miło by było spotkać się po latach...jako emeryci, w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku zawodowego.Pozdrawiam również prof.Zytę Topolnicką,dzięki której nie miałam problemów z matdmatyką.

Oj Ewciu kochana, na lekcjach języka polskiego byłaś mało uważna.

To nie humanista! To umysł ścisły!

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bury Winnik niezalogowany
16 marca 2026r. o 10:45
Ewo, co takiego dla nauki uczyniłaś, skoro piszesz, że się rozwijałaś naukowo?Doktorat zrobiłaś, czy tylko studia ukończyłaś?
~~Roch niezalogowany
18 marca 2026r. o 0:09
~~Bury Winnik napisał(a): Ewo, co takiego dla nauki uczyniłaś, skoro piszesz, że się rozwijałaś naukowo?Doktorat zrobiłaś, czy tylko studia ukończyłaś?

Bury a co się tak interesujesz! Napisałem "Nie humanistka a umysł ścisły". To powinno wystarczyć! Roch Kowalski.
~~Srebrzystoszara Hakonechloa niezalogowany
18 marca 2026r. o 1:20
~~Roch napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bury Winnik napisał(a): Ewo, co takiego dla nauki uczyniłaś, skoro piszesz, że się rozwijałaś naukowo?Doktorat zrobiłaś, czy tylko studia ukończyłaś?

Bury a co się tak interesujesz! Napisałem "Nie humanistka a umysł ścisły". To powinno wystarczyć! Roch Kowalski.

Bo razem studiowaliśmy.
~~Kredowobiała Lobelia niezalogowany
18 marca 2026r. o 8:48
Na Collegium Humanum.
~~Brunatnozielony Cedr niezalogowany
18 marca 2026r. o 17:44
~~Kredowobiała Lobelia napisał(a): Na Collegium Humanum.

Muszę Ciebie rozczarować.To były studia stacjonarne, na Uniwersytecie Wrocławskim.
~~siostra oddziałowa niezalogowany
18 marca 2026r. o 17:54
~~Brunatnozielony Cedr napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kredowobiała Lobelia napisał(a): Na Collegium Humanum.

Muszę Ciebie rozczarować.To były studia stacjonarne, na Uniwersytecie Wrocławskim.

Marczu podobno po UJ, i zobacz , jakby po naszym wojewódzkim 14 a.
~~Płomienna Aralia niezalogowany
21 marca 2026r. o 3:40
nie Trzeba studiow stroz nocny ma szostkę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Alior zaprasza