~~Liliowoczerwona Sasanka napisał(a): Są testy na HPV HR, mammogeafię, a jakoś nie widzę możliwości zapisu na badanie prostaty.
Jak rozumiem to ta słynna równość tego pseudorzadu. Macie na sumieniu śmierć tysięcy mężczyzn. Mam nadzieję, że odpowiecie za ta wszystkie zgony.
~~Siwa Serduszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoczerwona Sasanka napisał(a): Są testy na HPV HR, mammogeafię, a jakoś nie widzę możliwości zapisu na badanie prostaty.
Jak rozumiem to ta słynna równość tego pseudorzadu. Macie na sumieniu śmierć tysięcy mężczyzn. Mam nadzieję, że odpowiecie za ta wszystkie zgony.
Przecież jest program urologiczny, proszę się zorientować a nie pisać głupoty.
~~Kasztanowy Przegorzan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siwa Serduszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowoczerwona Sasanka napisał(a): Są testy na HPV HR, mammogeafię, a jakoś nie widzę możliwości zapisu na badanie prostaty.
Przecież jest program urologiczny, proszę się zorientować a nie pisać głupoty.
No tak,ale dostępni urolodzy,to wyłącznie faceci .Nie wyobrażam sobie ,bym pozwolił na taki dotyk przez mężczyznę.
Jak będziesz miał na prawdę problem to już może być za późno. A Ty sobie wtedy będziesz wybierał pomiędzy lekarzem kobieta a mezczyzna
~~Ania napisał(a): Piszcie o pedofilach i zoofilach z Kłodzka