~~Liliowoczerwona Sasanka napisał(a): Są testy na HPV HR, mammogeafię, a jakoś nie widzę możliwości zapisu na badanie prostaty.
Jak rozumiem to ta słynna równość tego pseudorzadu. Macie na sumieniu śmierć tysięcy mężczyzn. Mam nadzieję, że odpowiecie za ta wszystkie zgony.
~~Liliowoczerwona Sasanka napisał(a): Są testy na HPV HR, mammogeafię, a jakoś nie widzę możliwości zapisu na badanie prostaty.
Jak rozumiem to ta słynna równość tego pseudorzadu. Macie na sumieniu śmierć tysięcy mężczyzn. Mam nadzieję, że odpowiecie za ta wszystkie zgony.
~~Pąsowy Sundaville napisał(a): Tą terminy na to czym ludzie nie są zainteresowani. Socjalistyczna paranoja.
~~Groszkowy Przetacznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoczerwona Sasanka napisał(a): Są testy na HPV HR, mammogeafię, a jakoś nie widzę możliwości zapisu na badanie prostaty.
Ktoś napisał: ~~Liliowoczerwona Sasanka napisał(a): Są testy na HPV HR, mammogeafię, a jakoś nie widzę możliwości zapisu na badanie prostaty.
Masz problem z prostatą i to wina rządu.A z głową czyja ,pewnie osobiście Tusk.
U niego mózgu nie stwierdzono.
~~angielski pacjent napisał(a): A te wolne terminy to tutaj czy w Zgorzelcu?
~~Bladoczerwona Gunera napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pąsowy Sundaville napisał(a): Tą terminy na to czym ludzie nie są zainteresowani. Socjalistyczna paranoja.
Nie ma miejsc do : chirurga, dermatologa, laryngologa, okulisty... więc zapiszmy się na testy hpv i mammografię, kardiologa?... bo tam są wolne miejsca!... IKP tych sensacji nie potwierdza. (Kto nie wierzy, niech spróbuje zapisać się online) .
(Niniejszy post można wyciąć. Nie obrażę się) .
Dokładnie tak. Będziemy iść na siłę na niepotrzebne badania, a wtym samym czasie krzyk w mediach, że nie ma już pieniędzy na rezonans lub kolonoskopię, trzeba ciąć wydatki, są nadwykonania. A tu proszę, tysiące wolnych terminów, które nie są nikomu potrzene. W mediach trzeba ogłosić, bo inaczej limit nie będzie wyrobiony. Płacimy coraz wyższe składki, dlatego w ramach wyrobienia limitów zawsze dostaniemy jakąś niespodziankę. Chorując na egzemę dostaniemy skierowanie np. do hepatologa.