Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezydent Bolesławca uczestniczył w inauguracyjnym posiedzeniu Rady Samorządu Terytorialnego
~~insider niezalogowany
6 kwietnia 2026r. o 13:09
~~insider napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Tobie Marczu od Romana ,, kapnęło'' 5 tysi ,a my bolesławianie co z tego będziemy mieli?

tak właśnie wygląda Marczowa ''niezależność''...🤣
ustawianie wywiadów i braki otwartej krytyki rąsi która karmi...

w ''wytycznych jakie dał swoim pracownikom jeszcze od czasu do czasu wyłamuje się Bernard ale niech wyżej ''podskoczy'' to skończy tak jak wcześniejsze ''modziki''..😉

a teraz już czas na meczyk Rublowa bo go obstawiłem...

no a teraz czas na Wawrinkę...
pomimo tego że ''bukmacherka'' przez swoje kursy stawia na Sebastiana ja postawiłem na Stana...kurs 2.98
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~insider niezalogowany
6 kwietnia 2026r. o 14:00
kurna...😉
~~insider niezalogowany
6 kwietnia 2026r. o 14:31
Stan nie wygra...
na szczęście Vekić na innym kuponie mi przegrywa...
~~Szarawobiały Rokitnik niezalogowany
7 kwietnia 2026r. o 7:14
Burmistrz! Ta wieś, podobnie jak polsza, nie ma prezydenta!
~~Złodziej niezalogowany
7 kwietnia 2026r. o 14:57
Afera „Willa Plus” to nie pojedynczy dworek w Jadwisinie, to systemowe wyłudzanie publicznych pieniędzy przez sieć organizacji powiązanych z PiS i Kościołem, pod przykrywką „edukacji i wychowania”.

Za czasów Przemysława Czarnka Ministerstwo Edukacji i Nauki roztrwoniło 40 milionów złotych na 42 projekty, z czego ponad połowa dostała negatywne opinie od własnych ekspertów! A mimo to, decyzja Czarnka i jego ekipy: kasa leci. Teraz, po dwóch latach od wybuchu skandalu, prokuratura i CBA grzebią w tym bagnie, a MEN próbuje odzyskać choć część zrabowanych pieniędzy, ale beneficjenci, zamiast oddać, chowają się za „refleksjami nad wszechświatem” czy remontami.
Podatniku, to Twoje pieniądze, właśnie próbują sprytnie upłynnić!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Alior zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza