Zastosowana autokorekta
~~Mieszkaniec napisał(a): Ktoś na "portalu obrazajacym czytelników swoich i Bolec.Info" dał komentarz cytuję:" mini orbanek z ratusza " ubawiłem się setnie. No dopiero skojarzyłem jest giga podobny Zastosowana autokorekta
~~Mieszkaniec napisał(a): Ktoś na "portalu obrazajacym czytelników swoich i Bolec.Info" dał komentarz cytuję:" mini orbanek z ratusza " ubawiłem się setnie. No dopiero skojarzyłem jest giga podobny Zastosowana autokorekta
~~Liliowobiała Pietruszka napisał(a): Co do władz Bolesławca, to wystarczy poczytać choćby dzisiejsze serwisy na waszym portalu. Brud, bałagan i narzekania czytelników... Wystawia to ocenę rządzącym w mieście. Nawet nie trzeba robić sondy.
~~Bladoróżowy Winorośl napisał(a): Noe no lepszy koleszka zza płota wójt Andrzej
Ktoś napisał: ~~Liliowobiała Pietruszka napisał(a): Co do władz Bolesławca, to wystarczy poczytać choćby dzisiejsze serwisy na waszym portalu. Brud, bałagan i narzekania czytelników... Wystawia to ocenę rządzącym w mieście. Nawet nie trzeba robić sondy.
~~Bladoróżowy Winorośl napisał(a): Noe no lepszy koleszka zza płota wójt AndrzejPo co się starać ja kadencja się kończy.
Ktoś napisał: ~~Liliowobiała Pietruszka napisał(a): Co do władz Bolesławca, to wystarczy poczytać choćby dzisiejsze serwisy na waszym portalu. Brud, bałagan i narzekania czytelników... Wystawia to ocenę rządzącym w mieście. Nawet nie trzeba robić sondy.
~~Kasztanowatordzawy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoróżowy Winorośl napisał(a): Noe no lepszy koleszka zza płota wójt Andrzej
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowobiała Pietruszka napisał(a): Co do władz Bolesławca, to wystarczy poczytać choćby dzisiejsze serwisy na waszym portalu. Brud, bałagan i narzekania czytelników... Wystawia to ocenę rządzącym w mieście. Nawet nie trzeba robić sondy.
~~Bladoróżowy Winorośl napisał(a): Noe no lepszy koleszka zza płota wójt Andrzej
Po co się starać jak kadencja się kończy.