~~Anonim napisał(a): Jak koło mojego domu potrącona została sarna świadek zdarzenia zadzwonił do klekusiowa to pan powiedział że nie przyjeżdża tylko kazał wezwać policję oczywiście przyjechali po 2 godzinach i jeszcze zostawili z użyte rękawiczki w moich kwiatkach
~~Anonim napisał(a): Jak koło mojego domu potrącona została sarna świadek zdarzenia zadzwonił do klekusiowa to pan powiedział że nie przyjeżdża tylko kazał wezwać policję oczywiście przyjechali po 2 godzinach i jeszcze zostawili z użyte rękawiczki w moich kwiatkach
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoniebieski Barwinek napisał(a): Bardzo dobrze zrobił ,w niektórych krajach dopuszczana jest eutanazja żeby człowiek się nie męczył .
Noś taką kartkę przy sobie. Żeby policjant miał instrukcje, jak Cię jakieś auto potrąci....
~~Poziomkowa Smagliczka napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoniebieski Barwinek napisał(a): Bardzo dobrze zrobił ,w niektórych krajach dopuszczana jest eutanazja żeby człowiek się nie męczył .
Noś taką kartkę przy sobie. Żeby policjant miał instrukcje, jak Cię jakieś auto potrąci....
Niedługo twoi uśmiechnięci bez twojej zgody to zrobią. Nadwaga to też choroba i to nieuleczalna i po co taki ma sie męczyć. Eutanazja.
Akurat jestem zwolennikiem eutanazji. I ufam, że kiedyś skorzystam.
~~Poziomkowa Smagliczka napisał(a): Aż się boję. W zeszłym tygodniu umarł szczur króry zeżarl wysypaną przezemnie trutkę.
Zaraz będzie nagonka na mnie . Prasa radio i telewizja się zjadą żeby oglądać matrwego szczura.
Na yutubie bedzie film jak szczur wydaje ostatnie tchnienie. A przeciez mogłem wezwać helikopter żeby ocalił szczura. Może transfuzja krwi by mu pomogla, albo przeszczep wątroby.A mogł sobie spokojnie żyć, roznosić choroby , przegryzać kable, zanieczyszczać piwnice.
A teraz bedą mnie ciągać po sądachTelewizja i wideo