Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Myśliwy poderżnął gardło rannej sarnie
~~Anonim niezalogowany
15 kwietnia 2026r. o 17:35
Jak koło mojego domu potrącona została sarna świadek zdarzenia zadzwonił do klekusiowa to pan powiedział że nie przyjeżdża tylko kazał wezwać policję oczywiście przyjechali po 2 godzinach i jeszcze zostawili z użyte rękawiczki w moich kwiatkach
0 Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Purpurowy Winnik niezalogowany
15 kwietnia 2026r. o 17:38
~~Anonim napisał(a): Jak koło mojego domu potrącona została sarna świadek zdarzenia zadzwonił do klekusiowa to pan powiedział że nie przyjeżdża tylko kazał wezwać policję oczywiście przyjechali po 2 godzinach i jeszcze zostawili z użyte rękawiczki w moich kwiatkach

~~Anonim napisał(a): Jak koło mojego domu potrącona została sarna świadek zdarzenia zadzwonił do klekusiowa to pan powiedział że nie przyjeżdża tylko kazał wezwać policję oczywiście przyjechali po 2 godzinach i jeszcze zostawili z użyte rękawiczki w moich kwiatkach

Tak tak, bajeczka o świadku zdarzenia... trzeba bylo samodzielnie zadzwonic, ale wtedy bys nie miala historyjki bez pokrycia
29
Bernard
15 kwietnia 2026r. o 17:41

Kiedy, gdzie, o ktorej? Pozwolisz zweryfikować?

bobrzanie.pl
~~Poziomkowa Smagliczka niezalogowany
15 kwietnia 2026r. o 22:30
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoniebieski Barwinek napisał(a): Bardzo dobrze zrobił ,w niektórych krajach dopuszczana jest eutanazja żeby człowiek się nie męczył .

Noś taką kartkę przy sobie. Żeby policjant miał instrukcje, jak Cię jakieś auto potrąci....

Niedługo twoi uśmiechnięci bez twojej zgody to zrobią. Nadwaga to też choroba i to nieuleczalna i po co taki ma sie męczyć. Eutanazja.
29
Bernard
15 kwietnia 2026r. o 22:37
~~Poziomkowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoniebieski Barwinek napisał(a): Bardzo dobrze zrobił ,w niektórych krajach dopuszczana jest eutanazja żeby człowiek się nie męczył .

Noś taką kartkę przy sobie. Żeby policjant miał instrukcje, jak Cię jakieś auto potrąci....
Niedługo twoi uśmiechnięci bez twojej zgody to zrobią. Nadwaga to też choroba i to nieuleczalna i po co taki ma sie męczyć. Eutanazja.

Akurat jestem zwolennikiem eutanazji. I ufam, że kiedyś skorzystam.

bobrzanie.pl
~~Poziomkowa Smagliczka niezalogowany
15 kwietnia 2026r. o 22:39
Aż się boję. W zeszłym tygodniu umarł szczur króry zeżarl wysypaną przezemnie trutkę.
Zaraz będzie nagonka na mnie . Prasa radio i telewizja się zjadą żeby oglądać matrwego szczura.
Na yutubie bedzie film jak szczur wydaje ostatnie tchnienie. A przeciez mogłem wezwać helikopter żeby ocalił szczura. Może transfuzja krwi by mu pomogla, albo przeszczep wątroby.A mogł sobie spokojnie żyć, roznosić choroby , przegryzać kable, zanieczyszczać piwnice.
A teraz bedą mnie ciągać po sądach
29
Bernard
15 kwietnia 2026r. o 22:57
~~Poziomkowa Smagliczka napisał(a): Aż się boję. W zeszłym tygodniu umarł szczur króry zeżarl wysypaną przezemnie trutkę.
Zaraz będzie nagonka na mnie . Prasa radio i telewizja się zjadą żeby oglądać matrwego szczura.
Na yutubie bedzie film jak szczur wydaje ostatnie tchnienie. A przeciez mogłem wezwać helikopter żeby ocalił szczura. Może transfuzja krwi by mu pomogla, albo przeszczep wątroby.A mogł sobie spokojnie żyć, roznosić choroby , przegryzać kable, zanieczyszczać piwnice.
A teraz bedą mnie ciągać po sądachTelewizja i wideo

O parę kroków

od czubka buta
mysz wpół Otruta

pyta mnie wzrokiem

sponad podłogi

co ja Takiego
zrobiłam czego

Ty byś nie zrobił

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy, obraźliwe zwroty lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA