Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Miała kartę osoby niepełnosprawnej, dostała 420 zł kary za brak biletu na parkingu. Seniorka: To niesprawiedliwe!
~~Krystyna niezalogowany
18 kwietnia 2026r. o 14:52
~~Brunatny Kroplik napisał(a): Dobrze tak seniorce. Stać ją na auto - to niech płaci za brak biletu, który POWINNA wydrukować. Czas świętych krów już przeminął.

Obyś nigdy nie był/a/ osoba niepełnosprawną, ale pewności nie ma, choroba może przyjść niespodziewanie, a młodość nie wieczność. Zazdrościsz seniorce samochodu, czyli masz problemy z logicznym myśleniem.
0 Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Perłowa Ślazówka niezalogowany
18 kwietnia 2026r. o 14:58
~~Szarobłękitna Wierzba napisał(a): Też tak myślałem, i jeszcze wszyscy znawcy, nie plać nic ci nie zrobią, nie dojdą do Ciebie, znawcy w internecie mowią nie płać. A tu po miesiącu pismo o zapłatę 400 złotych i straszą Bikiem. Więc jakoś mają doatęp do Cepiku. Skoro ustalili właścicela pojazdu

Parkin na dawnym Dworcu Wschodnim, 2 miesiące temu, zapomniałam pobrać biletu, w sklepie byłam max. 15 minut, mandatu nie zapłaciłam i nic nic mi nie zrobili. Moja rada nie płacić, nikt im nie udostępni danych właściciela samochodu.
~~jawor niezalogowany
18 kwietnia 2026r. o 21:18
Uważam, że kartę parkingową wydano by ułatwić ludziom z niepełnosprawnościami życie ,bez pobierania biletu czy ograniczeń czasowych.Tymczasem powoli ogranicza sie te przywileje.Niepełnosprawni mają przez własne ograniczenia zdrowotne i tak już bardzo dużo problemów.Teraz liczy się komercja,człowiek powoli przestaje się liczyć.
~~Łososiowa Goryczka niezalogowany
18 kwietnia 2026r. o 21:19
Uważam, że kartę parkingową wydano by ułatwić ludziom z niepełnosprawnościami życie ,bez pobierania biletu czy ograniczeń czasowych.Tymczasem powoli ogranicza sie te przywileje.Niepełnosprawni mają przez własne ograniczenia zdrowotne i tak już bardzo dużo problemów.Teraz liczy się komercja,człowiek powoli przestaje się liczyć.
~~Bartosz niezalogowany
20 kwietnia 2026r. o 10:00
~~Szarobłękitna Wierzba napisał(a): Też tak myślałem, i jeszcze wszyscy znawcy, nie plać nic ci nie zrobią, nie dojdą do Ciebie, znawcy w internecie mowią nie płać. A tu po miesiącu pismo o zapłatę 400 złotych i straszą Bikiem. Więc jakoś mają doatęp do Cepiku. Skoro ustalili właścicela pojazdu

PÓKI CO USTALILI TYLKO WŁAŚCICIELA POJAZDU A NIE SPRAWCĘ WYKROCZENIA.
~~Jonasz niezalogowany
20 kwietnia 2026r. o 14:08
Gdzie jest rzecznik praw obywatelskich? Jakaś prywatna firma ogranicza prawa osób uprzywilejowanych ze względu na swoją niepełnosprawność.
Swoją drogą, jakim trzeba być człowiekiem by być takim kontrolerem który widząc tę kartę wystawia jej wezwanie do opłaty za brak biletu parkingowego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy, obraźliwe zwroty lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA