Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pościg ulicami Bolesławca. 31‑latek uciekał przed policją, miał zakaz prowadzenia i narkotyki
~~Łajza niezalogowany
18 kwietnia 2026r. o 18:59
Ulubieniec Kaczyńskiego - Mejza ma 17 mandatów i 168 punktów karnych i śmieje się z prawa.
0 Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
18 kwietnia 2026r. o 19:26
Mejza, jeden z ludzi stanowiących prawo w Polsce. Mnie czasami ciekawi, jacy to wyborcy wybrali tego typa ?
Duma?????????????
~~Fioletowoczarna Krwawnica niezalogowany
18 kwietnia 2026r. o 20:32
~~Jurek napisał(a): Mejza, jeden z ludzi stanowiących prawo w Polsce. Mnie czasami ciekawi, jacy to wyborcy wybrali tego typa ?
Duma?????????????

Ale miał.tez narkotyki a to już domena posła nit...są posła platformy co ma biały proszek pod nosem
~~stary bolecnauta niezalogowany
19 kwietnia 2026r. o 10:13
Nasz adminek nadal się objawia tu jako mściwy ''wuj''
Bany dla niepokornych. Kiedyś tu zostaniesz sam z tatusiem.
~~bazyliszek niezalogowany
19 kwietnia 2026r. o 10:43
~~stary bolecnauta napisał(a): Nasz adminek nadal się objawia tu jako mściwy ''wuj''
Bany dla niepokornych. Kiedyś tu zostaniesz sam z tatusiem.
mnie też załatwił ze smartfona prawdy nie mogę pisać , blokada , bo tu jak się prawde pisze to .
~~Juras niezalogowany
19 kwietnia 2026r. o 11:27
Chłopaki nie płaczcie , macie w stopce redakcyjnej adres mailowy do adminka , tam piszcie i wyłuszczajcie swoje racje. Dostaniecie odpowiedź czym żeśta zawinili.Nie banuje Was tak chyba z dudy ?
~~bolecnauta niezalogowany
19 kwietnia 2026r. o 13:53
Tu nic nie trzeba zawinić .Wystarczy krytykować Marczów i posty znikają a tym bardziej aktywnym w krytyce prostacki ban. Bo strach wyjaśnić co jest podstawą. To tchórze i na emaile nie odpowiadają .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy, obraźliwe zwroty lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.