Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA ZSTiP zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nikt nie sprząta, wszyscy umywają ręce – dzikie wysypisko straszy przy Ekonomicznej [WIDEO]
~~Mlecznoróżowy Kleome niezalogowany
20 kwietnia 2026r. o 7:44
A wizerunek miasta?
0 Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burozielona Karagana niezalogowany
20 kwietnia 2026r. o 8:22
jeżeli w to miejsce ktoś cały czas wyrzuca odpady zrobić kamerke i macie go na tacy....cieżko pomyslec.................ale słuzby w tym miescie nie dbają o nic więc nie ma szans zeby to ogarneli....a ludzie to syfiarze, w mieście pełno smieci wala się po trawnikach, rowach, skwerach....................dramat
~~Kejkej niezalogowany
20 kwietnia 2026r. o 9:03
Jak zabiorą emerytom 13 i 14 to będzie jeszcze lepiej :)
~~Atramentowa Psianka niezalogowany
20 kwietnia 2026r. o 11:00
~~Burozielona Karagana napisał(a): jeżeli w to miejsce ktoś cały czas wyrzuca odpady zrobić kamerke i macie go na tacy....cieżko pomyslec.................ale słuzby w tym miescie nie dbają o nic więc nie ma szans zeby to ogarneli....a ludzie to syfiarze, w mieście pełno smieci wala się po trawnikach, rowach, skwerach....................dramat

Służby niebieskie w tym mieście są od zarzynania zwierzyny i wożenia się po miescie między żabkami a orlenami. Niestety śmieci, chore hulajnogi, rajdy miejskie, wyczyny królów prostej, auta ziomków zaparkowane na skrzyżowaniach są poza ich jurysdykcją. Kamerek na śmieciarzy nie ma i nie będzie. Pomiarów prędkości/ fotoradarów na tysiąclecia, lubańskiej, obwodnicy, obok krzyża - nie ma i nie będzie. A ci co "dbają o estetyke" ogłowią kazde drzewo, wykarczują każdy krzak, a trawe i rozrzucone na niej śmieci będą kosić do żółtego klepiska z barwnymi resztkami pociętych plastików. Taka Tunezja... tylko robiona przez dumnych obywateli Polin. Czy moze to "afrykanskie inżyniery" ten syf zrobili?
20 kwietnia 2026r. o 12:06
~~Kupiłem nick napisał(a): Jeżeli wy redaktorzy uważacie to za wysypisko śmieci to wy nigdy chyba nie byliście w UK lub we Francji.
Tam to dopiero jest śmietnik.

Wiemy, ze sam sie szczycisz rozrzucaniem butelek po tanim winie na boiskach szkolnych, więc to oczywiste, że tobie nie przeszkadza. Wiadomo, ze jak tyrałeś na zmywaku to bylo nagorzej. A za kaczora to lasy i rowy aż blyszczały z czystosci! Nawet.po butelkach widac, ze pił z nich rudy niemiec! Jakbys podróżował nieekonomicznie, a turystycznie, to np. Tunezja albo tajlandia by ci na mysl przyszla, zaraz obok śmieciowej ojczyzny.
20 kwietnia 2026r. o 12:07
~~Atramentowa Psianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jeżeli wy redaktorzy uważacie to za wysypisko śmieci to wy nigdy chyba nie byliście w UK lub we Francji.

Wiemy, ze sam sie szczycisz rozrzucaniem butelek po tanim winie na boiskach szkolnych, więc to oczywiste, że tobie nie przeszkadza. Wiadomo, ze jak tyrałeś na zmywaku to bylo nagorzej. A za kaczora to lasy i rowy aż blyszczały z czystosci! Nawet.po butelkach widac, ze pił z nich rudy niemiec! Jakbys podróżował nieekonomicznie, a turystycznie, to np. Tunezja albo tajlandia by ci na mysl przyszla, zaraz obok śmieciowej ojczyzny.

Kupiłem nick sam usuwa komentarze, jak to sie dzieje? :)
~~Kupiłem nick niezalogowany
20 kwietnia 2026r. o 16:12
~~Atramentowa Psianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jeżeli wy redaktorzy uważacie to za wysypisko śmieci to wy nigdy chyba nie byliście w UK lub we Francji.

Nie szczycę się , tylko napisałem co robiłem jak miałem lat 15 i w żaden sposób mnie to nie dziwi a tym bardziej nie zaskakuje.
Druga sprawa … Polakowi nie dogodzisz.

Jest postawiony automat do butelek a ludzie narzekają że nie działa , bo to , bo tamto i nadal wyrzucają butelki gdzie popadnie.

Trzecia sprawa w Bolesławcu jak brak ławek?tak samo brak śmietników i to że jest taki syf to skargi i wnioski pisz do ratusza.

Czwarta sprawa … za to boisko ktoś odpowiada wiec na pewno są służby żeby to posprzątały za to mają płacone.

A najważniejsza sprawa … nawet żebym był na zmywaku , czy to jakaś dla Ciebie pogardliwa praca ???
W Polsce też ludzie idą do kuchni i zmywają naczynia , a ty idąc do restauracji jesz z tych czystych talerzy i pijesz z czystej szklanki piwo lub kawę z filiżanki.

I gdzie widzisz problem.

Szczerze wolałbym całe życie przepracować na zmywaku niż być budowlańcem.
Przynajmniej mam ciepło , codziennie inne posiłki , nie muszę konsumować śniadania / obiadu gdzieś na paletach lub w kontenerze i na pewno lżejsza robota.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy, obraźliwe zwroty lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.