Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej w Bolesławcu
~~Czarniawy Jaśminowiec niezalogowany
5 maja 2026r. o 21:56
~~Fioletowoczarna Pragnia napisał(a): Gdzie te akademiki za złotówkę, ja się pytam, hę????

W Otoku !
0 Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawobrązowa Tawuła niezalogowany
5 maja 2026r. o 22:48
Życie studenckie te spotkania integracyjne przy piwie z wkladką studenci prawa chemii filozofii cybernetyki logistyki hmm niby fantastycznie ale proza zawsze dopada, czasem pamiętasz zabawę naukę czasem tylko dwie trzy twarze skrzyżowanie torowisko dziekanat. Piwo z wkladką. ))) jak tam edukacja teraz posunęła się coś ?
~~Zawsze pamiętam niezalogowany
5 maja 2026r. o 22:53
Pamiętajmy historię transformację potransformacje, kto kim był młodym wilkiem, wilkiem. Jak uczyliśmy się slangu ,,))))
Bo jak będziesz gadać to zabierzemy cię na zamek )))
Jacy my wszyscy jesteśmy starzy )))) teraz
Kto był niski kto wysoki kto kogo pocałował kto kogo odrzucił. Edukacja to rzeka temat jeden index nie wystarczy.
Szkoda że 8 a nie 18tego mam tyle pytań chciała bym twarzą twarz je zadać
~~John Miodek niezalogowany
6 maja 2026r. o 8:06
Ministra? To dopełniacz od słowa minister?
6 maja 2026r. o 20:31
~~Edek z fabryki kredek napisał(a): A kierownica to kobieta kierownik?

Wtedy potrzebował byś kierującego
A skąd oni wyciągnęli ministre 😂😂😂 dlaczego ministra ? To nie jest po polsku my aż tak nie dyskryminujemy 🤣🤣🤣
8 maja 2026r. o 20:18
Szkoda że mnie to miało 🤣 bo mam tyle pytań np czy taki kandydat jak ten Pan Sikora mają jakieś znajomości w sądzie np z sędziom bednarczukiem ))) wiadomo że takie znajomości są potrzebne żeby cokolwiek zrobić, trzeba mieć poważna siadkę powiązań i znajomości żeby przetrwać w polityce i wykonywać swoje zadania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy, obraźliwe zwroty lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.