Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Składam skargę na policję i będę z nią walczył, to była czysta złośliwość - mówi pan Bogdan, któremu odebrano prawo jazdy
~~ niezalogowany
6 maja 2026r. o 14:41
~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Dobre, nie przyjąłem mandatu, bo ja uważam. Masakra co za bezsens.

A co w tym dziwnego??
Nikt nie dał policjantom prawo do nieomylności. Sąd rozstrzygnie.
0 Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bazyliszek niezalogowany
6 maja 2026r. o 17:14
Niech się cieszy że z życiem uszedł.
~~Srebrny Czosnaczek niezalogowany
6 maja 2026r. o 17:33
~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Dobre, nie przyjąłem mandatu, bo ja uważam. Masakra co za bezsens. Ja też pójdę do sklepu i nie zapłacę, bo uważam, że ten towar pownien być dla mnie za darmo.

Obywatel ma prawo nie przyjąć mandatu. Wtedy sprawa trafia do sądu.
~~Ocalony niezalogowany
6 maja 2026r. o 19:26
A ja spotkałem na swojej drodze dobrego policjanta. Jechał za mną tajnowozem we Wrocławiu i włączył światła i syrenę w momencie , gdy przekroczyłem dozwoloną prędkość o 42 km/h. Gdy chwile zaczekał, miałby przekroczenie nawet o 80 km/h, bo nieźle przyśpieszałem. A tak zapłaciłem tylko 800 zł, dostałem 12 punktów i ocaliłem samochód. Mandat przyjąłem z pocałowaniem ręki. Chwała Policjantom, naszym Aniołom Stróżom !!!!!
~~Białoszary Złotlin niezalogowany
6 maja 2026r. o 19:56
A do tego lasu to jak i którędy wjechał? A swoją drogą to do lasu też nie wolno wjeżdżać i jeszcze Straż Leśna powinna mu dowalić.
~~Ołowianoniebieska Pernecja niezalogowany
6 maja 2026r. o 20:54
Uważam że jak znak jest odwrócony to znaczy że nie jest Ważny.
~~Sczerniały Lilak niezalogowany
6 maja 2026r. o 21:15
A z jakiego powodu to ograniczenie? W danej chwili z żadnego poza chęcia napadnięcia i ograbienia kierowcy
~~- niezalogowany
7 maja 2026r. o 10:10
Fajnie… jeździ Pan sobie tą drogą całe życie i kilka razy dziennie i nagle nie pamięta że jest ograniczenie?! Pożary w lasach były wtedy do chwilę a Pan sobie,, wyjeżdża z lasu ? ,, ale oczywiście wszyscy dookoła źli.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy, obraźliwe zwroty lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA