~~wina Tuska napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Jastrzębiec napisał(a): Idąc tym tokiem rozumowania, imię i nazwisko Tuska powinno również pisać się małą literą. Mówił o potrzebie prowadzenia dialogu z Rosją taką jaką jest, czyli po agresji wobec Mołdawii, Gruzji, Czeczenii, Tadżykistanie i przygotowaniu do inwazji na Gruzję. To jak z tym, Panie autorze?
Pamiętam Tuska jak do kacapów zwracał się słowami ,,Bracia Rosjanie''.
A nie czekaj , to akurat Kaczyński , ale i tak to wina Tuska.
~~Dariusz Gołębiewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Jastrzębiec napisał(a): Idąc tym tokiem rozumowania, imię i nazwisko Tuska powinno również pisać się małą literą. Mówił o potrzebie prowadzenia dialogu z Rosją taką jaką jest, czyli po agresji wobec Mołdawii, Gruzji, Czeczenii, Tadżykistanie i przygotowaniu do inwazji na Gruzję. To jak z tym, Panie autorze?
Tusk swojego czasu o resecie z rosją opowiadał głupoty, za które do dzisiaj jest mi wstyd, że opowiadał je polski premier. Ale po Euromajdanie jego polityka wobec rosji wyraźnie się zmieniła, a od 2022 roku Tusk - jak niemal wszyscy polscy politycy różnych opcji - jednoznacznie określa rosję jako agresora dokonującego zbrodni wojennych. Bregović takiej refleksji za sobą nie ma.
~~Jasnopomarańczowy Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dariusz Gołębiewski napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Jastrzębiec napisał(a): Idąc tym tokiem rozumowania, imię i nazwisko Tuska powinno również pisać się małą literą. Mówił o potrzebie prowadzenia dialogu z Rosją taką jaką jest, czyli po agresji wobec Mołdawii, Gruzji, Czeczenii, Tadżykistanie i przygotowaniu do inwazji na Gruzję. To jak z tym, Panie autorze?
Tusk swojego czasu o resecie z rosją opowiadał głupoty, za które do dzisiaj jest mi wstyd, że opowiadał je polski premier. Ale po Euromajdanie jego polityka wobec rosji wyraźnie się zmieniła, a od 2022 roku Tusk - jak niemal wszyscy polscy politycy różnych opcji - jednoznacznie określa rosję jako agresora dokonującego zbrodni wojennych. Bregović takiej refleksji za sobą nie ma.
Ale jakoś wtedy Pan i inni nie protestowali raczej.
W momencie inwazji na Gruzję miałem 11 lat :)
~~Dariusz Gołębiewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dariusz Gołębiewski napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Jastrzębiec napisał(a): Idąc tym tokiem rozumowania, imię i nazwisko Tuska powinno również pisać się małą literą. Mówił o potrzebie prowadzenia dialogu z Rosją taką jaką jest, czyli po agresji wobec Mołdawii, Gruzji, Czeczenii, Tadżykistanie i przygotowaniu do inwazji na Gruzję. To jak z tym, Panie autorze?
Ale jakoś wtedy Pan i inni nie protestowali raczej.
W momencie inwazji na Gruzję miałem 11 lat :)
Ale np w TVN byli starsi i jakoś nie było problemu :)
~~Pomidorowa Mahonia napisał(a): Na sesję nie trzeba chodzić bo jest transmitowana.