BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Bolesławiec idzie z duchem czasu. Przy Wesołej stanął pierogomat
BolecForum Bolecnauci komentują

Bolesławiec idzie z duchem czasu. Przy Wesołej stanął pierogomat

32 odpowiedzi strona 4 z 4
~~Kupiłem nick gość
~~Persefona napisał(a): Czekamy na automaty z singlami, bo poznanie kogoś w średnim mieście zarówno online, jak i w realu graniczy w tych czasach z cudem...

Zależy co masz na myśli pisząc „normalność”?
~~Bolecnautagość
Marcin Mmm napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Czyli jako niezalogowany nie mogę ciebie oceniać?

Oceniać możesz, tylko ocena niezalogowanego nie jest brana pod uwage ;)

Gdzie ty tu widzisz ZALOGOWANYCH?
Po tym co tu wyprawiasz nikt o zdrowych zmysłach nie będzie się starał o rejestrację a więc nie będzie tu zalogowanych.
Powód jest prosty. Nikt tu już ci nie wierzy .
Marcin Mmm
Marcin Mmm
~~Bolecnauta napisał(a): Gdzie ty tu widzisz ZALOGOWANYCH?
Po tym co tu wyprawiasz nikt o zdrowych zmysłach nie będzie się starał o rejestrację a więc nie będzie tu zalogowanych.

Logowanie nie jest obowiązkowe :-) Wprawdzie wkrótce dostęp do niektórych treści i funkcji będzie tylko dla zalogowanych - ale czytanie wszystkich treści czy czy korzystanie z wszystkich funkcji nie jest obowiązkowe :)
~~Bolecnautagość
Ilu masz dzisiaj zarejestrowanych? Jak jest ich ze dwudziestu to gdzie to widać by się logowali? Funkcje i treści tylko dla zalogowanych? Wiesz dobrze że to mokry ''kapiszon'' i nie wypali. Tu nie ma nic co jest ''obowiązkowe''
Mam ochotę to czytam. Mam ochotę to piszę . Jak nie mam to to olewam.
To ty szukasz nowych rozwiązań jak chociażby to z ''łapką'' która ma w założeniach ''napędzić'' oglądalność bo przecież to jej rola. Tyle tylko że ona może by się sprawdziła przy otwartej przestrzeni do dyskusji a tego tu nie ma bo wprowadziłeś jakieś swoje chore algorytmy.
Już kiedyś pisałem ci gościu że obiecana przez ciebie walka z anonimami nigdy nie wypali. Tylko dzięki nim ty tu jeszcze istniejesz.
Gdyby tu mieli pisać tylko zarejestrowani czy zalogowani to tak jakbyś wszystkich zbanował a tego nie zrobisz .Możesz banować tylko jednostki ale takie działania idą w przestrzeń .
Marcin Mmm
Marcin Mmm
Marnujesz czas na zajmowanie się tematami, które Cię nie dotyczą i o których nie decydujesz :) Twój czas, twoja sprawa. Ale nie licz, że ja będę się zajmował wyjaśnianiem ;)
~~Bolecnautagość
Nie przeceniaj się . Sam wiesz że dałeś mi bana tylko za to że otwarcie cię krytykowałem i równie otwarcie zarzucałem ci łgarstwa . Przecież wiem że nic nie wyjaśnisz bo co masz wyjaśniać? Swoją niemoc w konfrontacji z faktami?
A temat mnie dotyczył więc i tu ''mijasz się z prawdą''
Masz dostęp do serwera więc sprawdź sobie ile razy się tu pojawiłem od czasu jak mnie odblokowałeś? Trzy razy?
Prosiłem o kopię pisma na które niby odpowiedziałeś policjantce prowadzącej dochodzenie i co? Nie pojawiła się tu taka kopia a ty zacząłeś mnie straszyć sądem do którego sam cię zapraszałem. I co? Wymiękłeś i aby mnie uciszyć zastosowałeś prostacki wybieg w formie ''bana''. Co zresztą też było według prawa nieuprawnione bo wiem że jednocześnie pozwalałeś na to by mnie tu zaczepiano i obrażano. Myślisz że o tym nie wiem? A może to nieprawda? A więc uprzedzam cię manipulancie że i na to mam screeny.
Tego też nie wyjaśnisz? Jasne że nie . Szybciej ponownie mnie ''zbanujesz '' bo to jedyne co potrafisz.
Marcin Marczewski (emem)
Marcin Marczewski (emem)
Możesz mieć miliony screenów. Nie interesuje mnie to. Nie zamierzam z tobą dyskutować ani o pierogach ani na inne tematy. EOT.
Redakcja Bolec.Info.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.