REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Cement Raciborowice awansował do IV ligi po spektakularnym zwycięstwie!
BolecForum Bolecnauci komentują

Cement Raciborowice awansował do IV ligi po spektakularnym zwycięstwie!

16 odpowiedzi strona 2 z 2
~~Kawowa Miesiącznicagość
~~Krytyk napisał(a): Organizator cementu, ulżyło ci.To się ciesz.Oczy tylko krwawiły,słabe te oczy

Japa ty znawco co piłki za bramką a życiu nie podawał japa
~~Ddgość
~~Waż napisał(a): Do- organizator Cementu,napisz coś jeszcze o poprzednim trenerze.Odwagi!

Ustalmy cos sobie Tylutki to nie jest zaden trener nie mylmy pojęć do trenera to brakuje mu duzo do tego wzial glupkow na asystentow dlatego jesienia taki cyrk byl zero pomyslu nawet zawodnikow nie umial ustawić na swoich pozycjach adiego na prawa obrone i wgl zero pomyslu na gre i tak za długo go trzymali takim skladem stracic tyle pkt duza sztuka
~~kibicpolgość
Znam poziom 4 ligi dość dobrze i przeskok jest duży , obejrzałem ze 3,4 mecze cementu wszystkie pucharowe bo w lidze to nie było na co patrzeć . Moje spostrzeżenia są takie cement ma bardzo mocną pierwsza 11 nawet jak na 4 ligę , linia obrony z dyrygentem Kocotem doświadczonym Nieminionkiem i dwoma młodymi na bokach obrony to defensywa na miarę 3 ligi , pomoc to Śierpina biega wszędzie jak małolat i tu by się przydało jeszcze jakieś wzmocnienie , atak jak i pomoc do niewielkich korekt ale również mocny . Największy problem widzę na ławce tam jest przepaść i tu należy szukać wzmocnień 3,4 zawodników i wystarczy spokojnie na walkę o pierwszą 5 w 4 lidze pograć całą rundę zobaczyć z czym to się je bo tu już takich drużyn z dużym budżetem będzie więcej i zaatakować 3 ligę
~~Modrawy Pierwiosnekgość
~~kibicpol napisał(a): Znam poziom 4 ligi dość dobrze i przeskok jest duży , obejrzałem ze 3,4 mecze cementu wszystkie pucharowe bo w lidze to nie było na co patrzeć . Moje spostrzeżenia są takie cement ma bardzo mocną pierwsza 11 nawet jak na 4 ligę , linia obrony z dyrygentem Kocotem doświadczonym Nieminionkiem i dwoma młodymi na bokach obrony to defensywa na miarę 3 ligi , pomoc to Śierpina biega wszędzie jak małolat i tu by się przydało jeszcze jakieś wzmocnienie , atak jak i pomoc do niewielkich korekt ale również mocny . Największy problem widzę na ławce tam jest przepaść i tu należy szukać wzmocnień 3,4 zawodników i wystarczy spokojnie na walkę o pierwszą 5 w 4 lidze pograć całą rundę zobaczyć z czym to się je bo tu już takich drużyn z dużym budżetem będzie więcej i zaatakować 3 ligę

Pożyjemy zobaczymy !
~~Trochę umiaru gość
Ten milionerek z Raciborowic chyba przesadza wstęp na mecz kl Okręgowej kosztuje 20 zł, mecz Miedzi Legnica występującej w Pierwsze lidze wstęp 17 zł dla młodzieży 12 zł .
~~Lucekgość
Okazuje się, że jednak mam coś wspólnego z Robertem Lewandowskim. Podobnie jak on, nie będę grał w FC Barcelonie.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.