BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Festyn Pierogowy w Dąbrowie Bolesławieckiej 2026. Święto tradycji i smaku
BolecForum Bolecnauci komentują

Festyn Pierogowy w Dąbrowie Bolesławieckiej 2026. Święto tradycji i smaku

19 odpowiedzi strona 2 z 3
~~Andrzejgość
Kiedyś jak przyjechałem chodziłem od straganu do straganu brałem po 2 szt różnych pierogów i głosowałem
Na najlepsze a teraz to nie jest festiwal pierogów ściema jakich mało
~~Szarawy Cyprysikgość
Te panie co lepiły te pierogi mają bardzo zręczne paluszki ,dlatego po 50 zł.
~~Zenek z dużegogość
~~Szarawy Cyprysik napisał(a): Te panie co lepiły te pierogi mają bardzo zręczne paluszki ,dlatego po 50 zł.

Za 50 zł to masz pieroga ale pod lasem.
~~ Zngość
Czemu nie było info że taki festyn będzie? Tylko że już był i obeszliśmy się smakiem :(
~~Brunatnofioletowy Ciemiernikgość
~~Szarawy Cyprysik napisał(a): Te panie co lepiły te pierogi mają bardzo zręczne paluszki ,dlatego po 50 zł.

Słyszałem, że niektóre w palce plują żeby im się ciasto do paluchów nie lepiło.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.