BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu FESTA 2026 trwa w Bolesławicach – zobacz najnowsze zdjęcia z wydarzenia
BolecForum Bolecnauci komentują

FESTA 2026 trwa w Bolesławicach – zobacz najnowsze zdjęcia z wydarzenia

5 odpowiedzi
~~Laborantgość
W załączonej Sondzie najbardziej podoba mi się odpowiedź: "możliwość poznania nowych kultur", szczególnie kultur bakterii: Salmonella enterica oraz Salmonella bongori.
~~Srebrzystobiały Niecierpekgość
Na feście byłam po raz pierwszy. Jestem trzecim pokoleniem osadników z terenów byłej Jugosławii i po swoim przykładzie wiem, że aby docenić kulturę i historię naszych dziadków czy pradziadków, trzeba do tego dorosnąć. Oprawa przygotowana przez Gokis bardzo mi się podobała. Można mieć małe zastrzeżenia co do strefy gastronomicznej ale aby to ulepszyć trzeba wkładu i przede wszystkim chęci większej ilości osób. Więc zanim powiecie złe słowo, pomyślnie jak w przyszłym roku mozecie pomoc sami 😊
Jugoslawija
~~Jhggość
To nie żaden festiwal tylko zwykły wiejski festyn jakich pełno. Po prostu
~~Czerwonopomarańczowy Gajowiecgość
Oj, chyba Pan Redaktor był na imprezie 5 min.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMAMrowka zaprasza