REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu We wtorek we Włodzicach Małych spotkanie w sprawie planowanej kopalni żwiru
BolecForum Bolecnauci komentują

We wtorek we Włodzicach Małych spotkanie w sprawie planowanej kopalni żwiru

35 odpowiedzi strona 4 z 5
~~Januszgość
"ustanowiono prawo że takiego nie można odwołać i zastąpić innym"?

''Kto ustanowił takie prawo? Jeśli ta bzdura byłaby prawdą, to kto się na nie zgodził?''

Ja je ustanowiłem? Uważasz że to bzdura?
Dla mnie tak ale czy taką jest dla tych którzy je ustanawiali? ...nie - oni na tym bazują...
kto ustanowił prawo o braku ''odpowiedzialności urzędniczej''?...ja?
nie zrobili to ci którzy sami pod siebie pisali taką ustawę...

napisz kto w przypadku mobilizacji jest od niej zwolniony z racji ''urzędu''
politycy i urzędnicy...
ja to ustanawiałem ?...a może ty Bernardzie...😉
~~Januszgość
no dobra...wystarczy ..
teraz czas na zakupy a później grill...
nie myślisz że to ciekawsza opcja niż ''kopanie się z koniem''? 😉
Bernard
Bernard
~~Janusz napisał(a): Ja jestem nudny? Bernardzie jeszcze raz pytam - a ty? Czy ty nie jesteś nie tylko nudny ale i ubezwłasnowolniony?
Popatrz jak sam się zachowujesz nie odpowiadając na pytania które pośrednio i w ciebie uderzają. Mnie teraz zarzucasz ze nie zgłaszam ewentualnych przestępstw a jak zgłosiłem na Policję to co robił twój szef tojak to się skończyło? Czyżbyś nie pamiętał? A to co zrobił Mirek S. jak się skończyło? A ty ? Nie widzisz tego co robi Roman i jego klika i nic nie robisz. Twoje ''żarciki '' i próby wykpiwania są trochę ''cienkie''
Ani ja ani wy nie jesteście od tego by kogoś karać . Ale ja otwarcie nagłaśniam to czego wy się boicie.
To ja założyłem kilka tematów które wy zamknęliście z ''prędkością światła''
I ty teraz zarzucasz mi że ja czegoś nie robię? A ty co sam robisz oprócz wykonywania narzuconych ''wytycznych''
Ja nie ''stalkuję '' prokuratury?
CO TY UWAŻASZ ZA ''STALKING''...ty znasz podstawową definicję ?
Bernardzie ...ja wielokrotnie pisałem o tym że ci z Ratusza ,Starostwa ,Policji i wspomnianej prokuratury to wieloletni ''układ towarzysko -kolesiowski ''
ŚWIADCZĄ O TYM ODMOWY WSZCZĘCIA POSTĘPOWAŃ KARNYCH I STAWIANIA KONKRETNYCH ZARZUTÓW
Możesz mi tu napisać o jakimś konkretnym przypadku takiego postępowania?
Ja ci mogę podać przykład EWIDENTNEGO ZŁAMANIA PRAWA A TY MI NAPISZESZ JAK SPRAWA SIĘ ZAKOŃCZYŁA?
Pasuje?

Nie interesuje mnie rozmowa z tobą na mój temat. Nie interesuje mnie twoja ocena mojej pracy i mnie, ok?
Dlatego w to nie wchodzę.

Nie śledzę również twojej twórczości na forum i poza nim.

Niczego otwarcie nie nagłaśniasz, anonimowo sobie klepiesz w kompa albo telefon i tyle. Myśląc przy okazji, że ktoś przywiązuje do tego wielką wagę, nawet szuka twoich postów, żeby je wycinać.

Pisanie o układach i onych, co nam robią krzywdę, to takie typowe pierd...lenie bez konkretów i faktów. Szukanie win wokół, zamiast w sobie. Kompletnie polskie samousprawiedliwianie własnej indolencji.

Masz jakiś konkret? Wpadnij do redakcji, pogadamy, ja nie mam oporów przed pisaniem o różnych sprawach i robię to od lat. Nikt tematów zwykle nie narzuca, ani nie zabrania ich podejmowania. I nie muszę nikomu tego udowadniać.

bobrzanie.pl
~~Januszgość
Jak to jest Bernardzie że moja odpowiedź teraz nie jest publikowana?
Czyżby powodem było to słówko które tobie algorytm przepuścił ale mnie już nie pozwala?
A może tekst jest za długi i za bardzo bolesny bo prawdziwy?
~~Januszgość
Bernardzie ...jak to jest że tobie takie słówko przechodzi i algorytm tego nie widzi a ja muszę omijać algorytm?
Jaki z ciebie redaktor jeśli ty o uczestnikach jakiegoś spotkania piszesz otwarcie że to ''świry''?
Godzi się tak? Wypada?
~~Januszgość
aha...jak wytniesz swój post z tym ''słówkiem'' to ja mam kopię i screena...😆
Bernard
Bernard
~~Janusz napisał(a): Jak to jest Bernardzie że moja odpowiedź teraz nie jest publikowana?
Czyżby powodem było to słówko które tobie algorytm przepuścił ale mnie już nie pozwala?
A może tekst jest za długi i za bardzo bolesny bo prawdziwy?

Nikt nie czyta twojego komentarza i nie analizuje tego, czy go puścić. Dotrze to kiedyś do ciebie? Robi to automat. Nie ja go programowałem i nie ja nim zarządzam. Czy możesz choć raz napisać, że zrozumiałeś tę prostą treść?

Dopisane 18.06.2026r. o godz. 21:44:

~~Janusz napisał(a):
Jaki z ciebie redaktor jeśli ty o uczestnikach jakiegoś spotkania piszesz otwarcie że to ''świry''?
Godzi się tak? Wypada?

Ironia, znaczenie sprawdź w GPT, na pewno Pradę ci powie.

Dopisane 18.06.2026r. o godz. 21:45:

~~Janusz napisał(a): aha...jak wytniesz swój post z tym ''słówkiem'' to ja mam kopię i screena...😆

Ja niczego nie wycinam.

A kopią i screenem możesz się pochwalić kolegom. Jeśli ich masz.

Dopisane 18.06.2026r. o godz. 21:46:

Co to za argument "mam screena". Ciągle jakiś tuman to pisze na tym forum. To ty?
bobrzanie.pl
~~Januszgość
ojej...Benkowy '' automat '' zadziałał i ''chlastnął'' moją odpowiedź...😆
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA Swisselement domy szkieletowe
REKLAMA