BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Otwarcie basenów przy Spacerowej wraz z początkiem wakacji
BolecForum Bolecnauci komentują

Otwarcie basenów przy Spacerowej wraz z początkiem wakacji

37 odpowiedzi strona 5 z 5
~~Karmelowy Różanecznikgość
~~Bananowa Daglezja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A co jak przepłynie obok katolicka siostra w codziennym stroju?

Spotkałeś się kiedyś z czymś takim deklu?

Tak ,Tatarzy topili zakonnice w przeremblu
~~Kupiłem nick gość
~~Rumiany Brokuł napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): Ty myślisz że wszyscy mają dzieci?
Ci bez dzieci gdzie mają popływać?
Wieczorem to wolę sobie posiedzieć w przystani kajakowej gdzie jest ciekawe towarzystwo, jest wiata ,jest ognisko lub grill .Masz takie miejsce na tych ''basenach''?

Na ktorych konkretnie basenach w Polsce mozna sobie rozpalic grilla lub ognisko, bo jakos nie kojarze? W Bolesławcu są przeciez budki z lodami, frytkami, hod dogami, wiec z glodu nie umrzesz. A wieczorkiem jak wiekszosc dzieciakow zbiera sie do domu to jest okazja do pływania bez wrzasku czy chlapania piłkami. Kiedyś jak mielismy stare baseny to ludzi w olimpijce mozna bylo na palcach jednej ręki policzyc 😉

Bo była zimna woda a osoby które można było zliczyć na palcach jednej dłoni , to byli ci co skakali z trampoliny do basenu który jak pamiętam miał chyba 3,5 głębokości. W tak zwanym średniaku była cieplejsza woda , mniej głębokości i więcej ludzi a o zupie to nawet nie wspominam.
~~Kupiłem nick gość
~~Rumiany Brokuł napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): Ty myślisz że wszyscy mają dzieci?
Ci bez dzieci gdzie mają popływać?
Wieczorem to wolę sobie posiedzieć w przystani kajakowej gdzie jest ciekawe towarzystwo, jest wiata ,jest ognisko lub grill .Masz takie miejsce na tych ''basenach''?

Na ktorych konkretnie basenach w Polsce mozna sobie rozpalic grilla lub ognisko, bo jakos nie kojarze? W Bolesławcu są przeciez budki z lodami, frytkami, hod dogami, wiec z glodu nie umrzesz. A wieczorkiem jak wiekszosc dzieciakow zbiera sie do domu to jest okazja do pływania bez wrzasku czy chlapania piłkami. Kiedyś jak mielismy stare baseny to ludzi w olimpijce mozna bylo na palcach jednej ręki policzyc 😉

A są takie baseny w Polsce a nawet 100 km od Bolesławca , wstęp na cały dzień + szafka 60 zł.
W Zielonej Górze połączysz pływanie z grillowaniem na kąpielisku H2Ochla. Obiekt dysponuje miejscem do grillowania, jednak ze względów bezpieczeństwa grillowanie jest dozwolone wyłącznie w wyznaczonych do tego strefach
~~Kupiłem nick gość
Szczerze nie byłem na tych basenach i jakoś mnie zbytnio nie ciągnie po przeczytaniu kilku komentarzy. Zdaje sobie sprawę , że stary obiekt basenów miał modernizację i projektant tych basenów pomyślał tylko o najmłodszych?? Czyli nie ma
Basenu Olimpijskiego
Średniego basenu i „zupy”??

To moje skromne pytanie, jaka głęboki jest basen i czy są jakieś trampoliny ??
~~Zgość
~~Kupiłem nick napisał(a): Szczerze nie byłem na tych basenach i jakoś mnie zbytnio nie ciągnie po przeczytaniu kilku komentarzy. Zdaje sobie sprawę , że stary obiekt basenów miał modernizację i projektant tych basenów pomyślał tylko o najmłodszych?? Czyli nie ma
Basenu Olimpijskiego
Średniego basenu i „zupy”??

To moje skromne pytanie, jaka głęboki jest basen i czy są jakieś trampoliny ??

Nie ma ani jednego basenu do pływania dla młodzieży i dorosłych. O skoczni nawet nie wspominam bo to jasne że nie ma...
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.