BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Pracownicy ZUS zapowiadają protest. Strajk ostrzegawczy także w Bolesławcu
BolecForum Bolecnauci komentują

Pracownicy ZUS zapowiadają protest. Strajk ostrzegawczy także w Bolesławcu

22 odpowiedzi strona 3 z 3
~~Pytanie 4gość
~~Płowobrązowa Szarotka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Wyższych wynagrodzeń a to niby za co? Więszkość spraw przez internet można załatwić to co oni tam robią, serwerów pilnują? Lepszych warunków pracy chyba nie ma, codziennie jakaś skóra, która całe życie odkładała kasę na emeryturę zasila budżet. A jak przestaną kraść na górze to może znajdzie się troszkę dla tych na dole...

Mojej siostry córka pracuje w ZUS i siostra strasznie oburzona na Tuska że jej córka zarabia tylko 4 tys to jaką będzie miała emeryturę ,a ja mam Emerytury 2900 i nie narzekam !

Ta Twoja siostrzeńca to w tym ZUS od za karę dogina ,ha ?
~~Płowobrązowa Szarotkagość
~~Pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowobrązowa Szarotka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Wyższych wynagrodzeń a to niby za co? Więszkość spraw przez internet można załatwić to co oni tam robią, serwerów pilnują? Lepszych warunków pracy chyba nie ma, codziennie jakaś skóra, która całe życie odkładała kasę na emeryturę zasila budżet. A jak przestaną kraść na górze to może znajdzie się troszkę dla tych na dole...

Mojej siostry córka pracuje w ZUS i siostra strasznie oburzona na Tuska że jej córka zarabia tylko 4 tys to jaką będzie miała emeryturę ,a ja mam Emerytury 2900 i nie narzekam !

Ta Twoja siostrzeńca to w tym ZUS od za karę dogina ,ha ?

Tak twierdzi moja PISowata siostra !
~~xgość
w tym urzędzie pracują niemiłe osoby, kiedys póbowałem załatwic sprawe zwrotu składek po smierci rodzica i panie mnie wysmiały. Sprawa w sadzie zwrot był ale paniusie powielaja innym nieprawdziwe opinie bo po 4 kawie i plotkach to juz z łaska obsługuja mieszkanca. żenujace ze wyciagaja łape po wiecej przecież to rodzinne kliki
~~Szarobiała Brodiagość
Prawda jest taka ze w ZUSIE jak w kazdym urzędzie są "tluste" stołki i niewolnicze. Lepsze posadki dobrze zarabiają, ale początkujące myszki po szkołach to juz lipa za najniższą. Muszą dorabiac na putach itp.
Pytanie:
Do czego ta forma strajku ma służyć? 2 godz postoju? Przed kim, kogo to obchodzi? I kto się tym przejmie? Zwykła sieczka na pokaz...by wykazać że grubej Lodzi inspektor trzeba dać te 700 zł podwyżki, a młode koty przy okienkach dalej za najniższą...ot to wszystko.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA Spływ na byle czym!