BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Dwie pracownice żłobka z zarzutami
BolecForum Bolecnauci komentują

Dwie pracownice żłobka z zarzutami

21 odpowiedzi strona 3 z 3
~~ola bogagość
~~Ciemnopopielaty Głóg napisał(a): Pozostaje miec nadzieje ze w srodku ladniej niz na zewnatsz bo inaczej to nie dziwi ze dzieci z tamtad pryskajom

Na " zewnątsz" też masakra. Ludzie " biegajom" po trotuarach.
Najłatwiej oskarżać opiekunki. Jest to spore niedopatrzenie ale nie żądajcie linczu. Te kobiety na wypłatę też szału nie mają.
~~Ciemnopopielaty Głóggość
~~Chochlik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Głóg napisał(a): Pozostaje miec nadzieje ze w srodku ladniej niz na zewnatsz bo inaczej to nie dziwi ze dzieci z tamtad pryskajom

A ja mam nadzieję, że te błędy są specjalnie. Nie komentuję znaków takich, jak ó, ż, ć, itd. Później człowiek dziwi się, że dzieci walą byki - jak dorośli nie umieją, to wygląda na to, że znajomość ortografii i interpunkcji wydaje się zbędna.
na zewnątrz*, stamtąd*, pryskają*

~~Chochlik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Głóg napisał(a): Pozostaje miec nadzieje ze w srodku ladniej niz na zewnatsz bo inaczej to nie dziwi ze dzieci z tamtad pryskajom

A ja mam nadzieję, że te błędy są specjalnie. Nie komentuję znaków takich, jak ó, ż, ć, itd. Później człowiek dziwi się, że dzieci walą byki - jak dorośli nie umieją, to wygląda na to, że znajomość ortografii i interpunkcji wydaje się zbędna.

~~Chochlik napisał(a):

Wybacz jeztem stary niedoleznym jyz slepcem
~~Złotawordzawa Stokrotkagość
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Gdzie byli rodzice tego dziecka ?

A gdzie mieli byc? W zlobku? W zlobku sa pracownice ktore dogladaja dzieci a rodzice sa wtedy w pracy , chyba to logiczne?
~~ewagość
Pani odpowiedzialna, powinna ponieść karę ....!!! Nie ma żadnego tłumaczenia...to oddalenie sie , nie mogło trwac dłuższy czas, takie maleństwo, nie porusza sie szybko....!!! Rodzice oddaja dziecko--- ( myślac...???) --- że jest, pod opieką ludzi, przygotowanych do tego zawodu...opiekuńczych.. dbajacych o ich dziecko....??? A tu mamy niestety wolnoamerykankę..!!!!.---każdy robi, co uważa za stosowne....!!!!Co na to szefostwo....???????? żenada...!!!!!
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA