REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu Antyukraiński baner zniknął z ulicy Cieszkowskiego
BolecForum Bolecnauci komentują

Antyukraiński baner zniknął z ulicy Cieszkowskiego

36 odpowiedzi strona 5 z 5
~~Suwerengość
Wstydźcie się bolesławianie.Żeby w naszym mieście dochodziło do ekscesów antyukraińskich, Zachowujecie się tak, jak ta swora wśćiekłych prawicowców. Którzy, jak mniemam są zwolennikami putina.
Wysłać tych wszystkich anty, na front ukraiński. Może coś zrozumieją.
To są ludzie, którzy twidrfzą, że są katolikami??? Przy takiej postawie obywateli, pod but putinowski dostaniemy się niebawem. A herosi, krzykacze, będą wiać gdzie pieprz rośnie.
~~Kupiłem nick napisał(a): Grupa trzech mężczyzn w wieku 28, 30 i 37 lat brutalnie pobiła 36-letniego mężczyznę oraz towarzyszącą mu 44-letnią kobietę. Poszkodowany 36-latek w stanie ciężkim trafił do szpitala, gdzie po dwóch dniach zmarł. Sprawcami napaści okazali się obywatele Ukrainy, którzy zostali szybko zatrzymani przez policję.

Dobro i zło drzemie w kazdym człowieku. Bezwzględu na narodowaść pochodzenie, rodzaj skóry, czy wyznanie. Od oceniania i karanis są odpowiednie służby.
~~Kupiłem nick gość
W Niemczech jest zakaz pokazywania gestu malarza z Austrii do kupienia 5 piw. Kara 3 lata więzienia. Nie ma nazw ulic
SS Straße , Adolfa Hitlera Straße
~~Kupiłem nick gość
Ale na Ukrainie jak to na Ukrainie. Kobiety na Ukrainie za pieniądze traktują się jak inkubatory „surogatki” w krajach UE odrazu poznać kobietę że pochodzi z Ukrainy. Morda nawalona botoksem i głośna ukraińska muzykę z iPhone uśmiechając się że za to wszystko płaci dane państwo.
~~Kupiłem nick gość
~~Suweren napisał(a): Wstydźcie się bolesławianie.Żeby w naszym mieście dochodziło do ekscesów antyukraińskich, Zachowujecie się tak, jak ta swora wśćiekłych prawicowców. Którzy, jak mniemam są zwolennikami putina.
Wysłać tych wszystkich anty, na front ukraiński. Może coś zrozumieją.
To są ludzie, którzy twidrfzą, że są katolikami??? Przy takiej postawie obywateli, pod but putinowski dostaniemy się niebawem. A herosi, krzykacze, będą wiać gdzie pieprz rośnie.
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Grupa trzech mężczyzn w wieku 28, 30 i 37 lat brutalnie pobiła 36-letniego mężczyznę oraz towarzyszącą mu 44-letnią kobietę. Poszkodowany 36-latek w stanie ciężkim trafił do szpitala, gdzie po dwóch dniach zmarł. Sprawcami napaści okazali się obywatele Ukrainy, którzy zostali szybko zatrzymani przez policję.

Dobro i zło drzemie w kazdym człowieku. Bezwzględu na narodowaść pochodzenie, rodzaj skóry, czy wyznanie. Od oceniania i karanis są odpowiednie służby.

To w Ukraińcach jest samo zło
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA Swisselement domy szkieletowe
REKLAMA