REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu Słonie wróciły! Cieszycie się?
BolecForum Bolecnauci komentują

Słonie wróciły! Cieszycie się?

39 odpowiedzi strona 5 z 5
~~Kupiłem nick gość
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Mam wolne, wsiadam w samochód i za chwilę jestem nad oceanem

Nad jakim oceanem?? Zlikwidowali Morze Północne??😁😁

Chciałeś zabłysnąć a nie wyszło.

sensie, lecz nad Morzem Północnym (będącym płytkim ramieniem Oceanu Atlantyckiego)
~~Niebieskoszary Czosnekgość
jako niebieski ,chcąc być nad wielką wodą
wsiadam z rowerem do PKP i jadę na niemiecką stronę
dalej pedałuję nad wielką wodę (zalane wyrobisko po węglu brunatnym )
~~Kupiłem nick gość
Atlantyckie szelfy to płytkie, podwodne przedłużenia lądów kontynentów Ameryki, Europy i Afryki, które są zalane wodami Oceanu Atlantyckiego. Mają zazwyczaj głębokość do 200 metrów i wyróżniają się dużą szerokością oraz bogactwem surowców naturalnych, takich jak ropa naftowa i ryby.

Fakty o północnej i nadmorskiej części HolandiiAkwen: Morze Północne i Morze Wattowe (atlantyckie szelfy)
~~Kupiłem nick gość
~~ i jak pisze że jadę nad ocean to jadę nad ocean a nie nad Morze Północne.
~~Kupiłem nick gość
Holandia leży na płytkim szelfie kontynentalnym Morza Północnego, które stanowi część basenu atlantyckiego. Dno morskie w tym regionie jest płaskie i rzadko przekracza 50–60 metrów głębokości. Obszar ten jest bogaty w złoża gazu ziemnego i ropy naftowej
~~Kupiłem nick gość
~~Niebieskoszary Czosnek napisał(a): jako niebieski ,chcąc być nad wielką wodą
wsiadam z rowerem do PKP i jadę na niemiecką stronę
dalej pedałuję nad wielką wodę (zalane wyrobisko po węglu brunatnym )

Czyli jeździsz nad Berzdorfer See??
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA SRG zaprasza
REKLAMA