REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu 72-latka straciła 26 tysięcy złotych - chciała zainwestować w spółkę paliwową. Kasa przepadła.
BolecForum Bolecnauci komentują

72-latka straciła 26 tysięcy złotych - chciała zainwestować w spółkę paliwową. Kasa przepadła.

8 odpowiedzi
~~Płomienna Araliagość
Za rządów szczerbatego Breżniewa emeryci przymierali głodem. A za Tuska proszę, inwestują w spółki paliwowe.
~~Zakuty łebgość
Suma nie powala ale nędzy też nie było.Widziala się w gronie milionerów,a tu wyszła naiwność.
~~Emerytkagość
Sa emeryci ktorzy moga jeszcze odlozyc na zainwestowanie, Sama otrzymuje prawie 6 tysiecy zloty emerytury +13 i 14 emerytura extra ! Ja sama z ostatnich 5 lat zdolalam odlozyc 176tysiecy zlotych. Ale zylam zawsze skromnie i oplat nie mialam wysokich bo zyje w kawalerce i po restauracjach nie chodze i na wczasy na Krete nie wyjezdzam. !
~~Bolciagość
Nigdzie indziej na swiecie zaden emeryt nie jest w stanie cos odlozyc bo wszedzie emerytury sa bardzo niskie i nigdzie na swiecie oprucz Polski nie ma 13 i 14 -tych emerytur ! Za komuny emerytura w latach 70 -tych wynosila 900 zl Podczas gdy schab kosztowal 75 zl. wolowina na pieczen prawie 100zl a 100 dkg czekolady Wedel 19 zl ! Brakowalo na chleb. A dzis jeszcze sie nazeka!
~~Platynowy Bratekgość
~~Bolcia napisał(a): Nigdzie indziej na swiecie zaden emeryt nie jest w stanie cos odlozyc bo wszedzie emerytury sa bardzo niskie i nigdzie na swiecie oprucz Polski nie ma 13 i 14 -tych emerytur ! Za komuny emerytura w latach 70 -tych wynosila 900 zl Podczas gdy schab kosztowal 75 zl. wolowina na pieczen prawie 100zl a 100 dkg czekolady Wedel 19 zl ! Brakowalo na chleb. A dzis jeszcze sie nazeka!

Ja w ogóle nie wydaję emerytury, cała emerytura jest deponowana w Banku , mam jeszcze zdrowie j dorobię sobie w miesiącu kilka tysięcy zł które mi wystarczają na godne życie i jednorazowe wczasy latem !
~~ewagość
Naiwność, połączona z pazernością...!!! Wdłg. starego przysłowia : Chytry,,,dwa razy traci...!!!!
~~brat Leszekgość
~~Platynowy Bratek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolcia napisał(a): Nigdzie indziej na swiecie zaden emeryt nie jest w stanie cos odlozyc bo wszedzie emerytury sa bardzo niskie i nigdzie na swiecie oprucz Polski nie ma 13 i 14 -tych emerytur ! Za komuny emerytura w latach 70 -tych wynosila 900 zl Podczas gdy schab kosztowal 75 zl. wolowina na pieczen prawie 100zl a 100 dkg czekolady Wedel 19 zl ! Brakowalo na chleb. A dzis jeszcze sie nazeka!

Ja w ogóle nie wydaję emerytury, cała emerytura jest deponowana w Banku , mam jeszcze zdrowie j dorobię sobie w miesiącu kilka tysięcy zł które mi wystarczają na godne życie i jednorazowe wczasy latem !

Lucjan bracie rodzinie byś pomógł , a nie wczasujesz się latem. Do grobu tej kasy nie zabierzesz .
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA SRG zaprasza