REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu Cement pokonał WKS Wierzbice i został liderem rozgrywek
BolecForum Bolecnauci komentują

Cement pokonał WKS Wierzbice i został liderem rozgrywek

19 odpowiedzi strona 3 z 3
~~Mietekgość
~~Adam napisał(a): Pan Pitera może i dobrze trafił z inwestycjami, ale człowiek z niego marny. Swoim zachowaniem i poczuciem nieomylności sprawił, że obecnie sprawa wygląda jak wygląda. W sąsiedniej gminie także próbował wójta ustawiać, chociaż wcale nie miał racji. Cieszę się, ze o klubie jest głośno, ale także cieszę się, ze powstał alternatywny klub jakim jest Podgrodzie. Dla wielu jest to niepotrzebny twór, a w mojej ocenie właśnie w tym miejscu idealnie widać idee małych wiejskich klubów, czyli możliwość czynnego udziału mieszkańców w tworzeniu klubu. I mimo że nie ma tam głośnych transferów, czy też szumu medialnego, to każdy zauważony na ich stronie post, daje mi więcej satysfakcji i poczucia, że to coś naszego niż całe to przedsięwzięcie jakim jest projekt "Cement" Obecnie szanse tam dostają osoby, które w "Cemencie" Pitery nie mogłyby wejść nawet na murawę, co także jest czymś co cieszy, bo nikogo nie wyklucza, tak jak to ma miejsce wśród opłaconych najemników prezesa. Rozgrywki te mają być powodem do radości mieszkańców Raciborowic i okolicznych miejscowości, a nie polem do spełniania ambicji jednostki. Czy to się komuś podoba, czy też nie, ale zarówno stadion, jak i orlik należą do mieszkańców, do całej społeczności i to od nas zależy jak długo nam to wszystko posłuży, a kwestie czerpania dochodów z własności gminnej nie powinny mieć miejsca. Idea zbudowania dobrego klubu jest ok, ale nie może być to robione na zasadzie dyktatury i na zasadzie "płacę to mi wszystko wolno". Do tego jeszcze chamstwo jakie bije od żony prezesa w komentarzach - niestety, ale za pieniądze klasy się nie kupi i tu mamy świetny tego przykład.

Przecież oprócz kilku emerytów z starego Gks, to jest zbieranina przypadkowych ludzi, którzy nie mają pojęcia o piłce. Nie grają Iwinach, ,warcie czy łaziskach bo nich ich tam nie chce, a w podgrodziu znaleźli przytułek dla nie spełnionych piłkarzy😀
~~Rudożółta Choinagość
~~Mietek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Adam napisał(a): Pan Pitera może i dobrze trafił z inwestycjami, ale człowiek z niego marny. Swoim zachowaniem i poczuciem nieomylności sprawił, że obecnie sprawa wygląda jak wygląda. W sąsiedniej gminie także próbował wójta ustawiać, chociaż wcale nie miał racji. Cieszę się, ze o klubie jest głośno, ale także cieszę się, ze powstał alternatywny klub jakim jest Podgrodzie. Dla wielu jest to niepotrzebny twór, a w mojej ocenie właśnie w tym miejscu idealnie widać idee małych wiejskich klubów, czyli możliwość czynnego udziału mieszkańców w tworzeniu klubu. I mimo że nie ma tam głośnych transferów, czy też szumu medialnego, to każdy zauważony na ich stronie post, daje mi więcej satysfakcji i poczucia, że to coś naszego niż całe to przedsięwzięcie jakim jest projekt "Cement" Obecnie szanse tam dostają osoby, które w "Cemencie" Pitery nie mogłyby wejść nawet na murawę, co także jest czymś co cieszy, bo nikogo nie wyklucza, tak jak to ma miejsce wśród opłaconych najemników prezesa. Rozgrywki te mają być powodem do radości mieszkańców Raciborowic i okolicznych miejscowości, a nie polem do spełniania ambicji jednostki. Czy to się komuś podoba, czy też nie, ale zarówno stadion, jak i orlik należą do mieszkańców, do całej społeczności i to od nas zależy jak długo nam to wszystko posłuży, a kwestie czerpania dochodów z własności gminnej nie powinny mieć miejsca. Idea zbudowania dobrego klubu jest ok, ale nie może być to robione na zasadzie dyktatury i na zasadzie "płacę to mi wszystko wolno". Do tego jeszcze chamstwo jakie bije od żony prezesa w komentarzach - niestety, ale za pieniądze klasy się nie kupi i tu mamy świetny tego przykład.

Przecież oprócz kilku emerytów z starego Gks, to jest zbieranina przypadkowych ludzi, którzy nie mają pojęcia o piłce. Nie grają Iwinach, ,warcie czy łaziskach bo nich ich tam nie chce, a w podgrodziu znaleźli przytułek dla nie spełnionych piłkarzy😀

i to też jest akurat w tym wszystkim fajne. Nie każdy musi być uzdolnionym piłkarzem, by móc realizować swoją pasje. Czy w Cemencie mieliby na to szanse - nie. Ktoś tu napisał, że to kura znosząca złote jajka, ale chyba nie do końca wie, co to pojęcie oznacza. Jak już wspomniałem wcześniej - Pan Pitera chce się realizować to niech to robi, każdy ma do tego pełne prawo, natomiast niech swoimi ambicjami lub aspiracjami nie obciąża innych.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA SRG zaprasza
REKLAMA