REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu Ceny paliw w Bolesławcu w górę. Diesel na Orlenie kosztuje już 8,59 zł za litr
BolecForum Bolecnauci komentują

Ceny paliw w Bolesławcu w górę. Diesel na Orlenie kosztuje już 8,59 zł za litr

46 odpowiedzi strona 6 z 6
~~Bladoróżowy Rozpławgość
Uwaga PISie tłuki :) krew Was zaleje z nerwów :) będzie benzyna po 5,19 gdy dopłynie ropa do Polski za 1,6 miliarda $ za którą z góry Obajtek zapłacił :) co mówił mały żul żoliborski? _ja wiem co zrobić by benzyna była tania, wystarczy akcyzę obniżyć. I co zrobił mały oszczaniec przez 8 lat? dołożył jeszcze jeden podatek "emisyjny" do ceny benzyny :)
~~Kupiłem nick gość
~~Bladoróżowy Rozpław napisał(a): Uwaga PISie tłuki :) krew Was zaleje z nerwów :) będzie benzyna po 5,19 gdy dopłynie ropa do Polski za 1,6 miliarda $ za którą z góry Obajtek zapłacił :) co mówił mały żul żoliborski? _ja wiem co zrobić by benzyna była tania, wystarczy akcyzę obniżyć. I co zrobił mały oszczaniec przez 8 lat? dołożył jeszcze jeden podatek "emisyjny" do ceny benzyny :)

Tylko odpisz mi dlaczego w Czechach jest taniej niż w Polsce ???
~~Kuoiirm nick gość
Litr diesla w Czechach 46CZK
czyli wychodzi 8.20 zł a na Orlenie chyba jest po 8.64 zł
~~Kupiłem nick gość
~~ napisał(a): Wracaj do Holandii jest po 11,21 zł

Nie zmienia to faktu że ja w Holandii za 1 godzinę pracy więcej zaleje ropy niż Polak w Polsce
~~gość
~~Kupiłem nick napisał(a): Nie zmienia to faktu że ja w Holandii za 1 godzinę pracy więcej zaleje ropy niż Polak w Polsce

To co robisz w Polsce?? Nie męcz się. Zamieszkaj w Holandii i ciesz się że paliwa możesz więcej kupić!😁😁
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA SRG zaprasza
REKLAMA