#a.sprzedawca nieaktywny 13 stycznia 2012r. o 10:46
~ napisał(a): Irytuje mnie to, że chcąc zainstalować jakiś program "uszczęśliwiają" mnie na siłe i proponują dodatkowo jakieś gówno, które mi niepotrzebne...
ja akurat zaprosiłem informatyka i wszystko poszło gładko... doradził mi wszystko i nauczył co robić a na co uważać i od tej chwili ani wirusa ani jednej zwiechy. To prawda - patrzec co klikacie !!
zwróćcie uwagę, że wysył/upload to około 512kbps czyli 50-60KB/s.
Jak ktoś ma odpalonego Torrenta i wysyła dane szybciej niż 20-30KB/s do tego nawiązując setki połączeń, to nie ma mowy aby internet nie zwolnił. W takiej sytuacji potrzebny jest ruter z ustawionym dobrze QoS.
Jakby nie było, to internet z kablówki, czy jakiegokolwiek innego dostawcy typu WiFi ma swoje wady i zalety.
czy działa Wam dobrze internet? w ciągu kilku ostatnich dni nie chcą mi się otwierać strony, wszystko tak powoli działa... nie wiem, czy to tylko moje wyobrażenie, czy rzeczywiście coś jest nie tak...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.