Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

7066
#Gamelin nieaktywny
7 lipca 2012r. o 14:53
i ja tez nie miałem przez dwie godziny :/

Dopisane 07.07.2012r. o godz. 14:53:

ale problemy z internetem z kablówki są dosyc czesto , nie wiem czy burze maja tu cos do rzeczy ale co kilka dni własnie po nich net mi sie "gubi" na kilka godzin nawet :>

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jaktos niezalogowany
10 lipca 2012r. o 7:06
Minęły już u was problemy ? U mnie ciągle od soboty nie działa prawidłowo, a teraz o godzinie 7 ledwo osiąga prędkość 1Mb/s.
~Mulstar niezalogowany
10 września 2012r. o 2:06
U mnie też zamula i to na maxa, coś ostatnio strasznie kombinują i nie piszcie że to wina komputera bo przeglądam neta z TV i filmy z iplexu, ipla i tvn player nawet nie chcą się odpalić, zamula jak złoto :/
~hymm niezalogowany
10 września 2012r. o 12:04
u mnie fakt sa dni ze kilka razy traci łacze czy gubi poąłczenie, ale ogolnie predkosc jest ta sama , ale zdarzaja sie dni np raz w tygodniu ze sie rozłąncza na 5 minut i nie ma połaczenia:) wszyscy na TP tak narzekali ale u mnie kilka lat przez TP i internet nigdy sie nie rozłączył, teraz maja ciekawa opcje 10mb za 46 zł , wiec kablowka powinna cos podniesc w transferze ... ogolnie u mnie z kablowki nie jest zle jesli chodzi o internet:)
~:) niezalogowany
10 września 2012r. o 17:04
~Mulstar napisał(a): U mnie też zamula i to na maxa, coś ostatnio strasznie kombinują i nie piszcie że to wina komputera bo przeglądam neta z TV i filmy z iplexu, ipla i tvn player nawet nie chcą się odpalić, zamula jak złoto :/

też ostatnio internet mi zwolnił, ale była to wina modemu.Wymienili na drugi i teraz śmiga
Dlatego zgłaszajcie problemy indywidualnie : 732 65 43 lub [email protected]
~S niezalogowany
18 września 2012r. o 20:56
Chciałbym sie dowiedziecj jak pod wzgledem jakosciowym spisuje sie wam telewizja lub interenet. Czy pakiet za 39 zl w azartsat 4 mb/s jest staly i nie spowolnien przez dzien. Z jaką predkoscia w kb/s sciagaja sie pliki. Czy jak sie ma telewizje + interent w azartsat lub dialog widac spadek transferu. Ile wyciagacie podczas pobieranie. Prosze o pomoc poniewaz musze sie zdecydowac a jestem tutaj nowy. Prosze o fachowe porady. Wiem ze posty juz były, ale interesuje mnie fakt na dzien obecny
~mir.ko niezalogowany
18 września 2012r. o 21:05
tv cyfrowa/hd nie wpływa w kablówce na net. jeśli nie ma chwilowych problemów to cyka pełna siłą. raczej nie wpływa nawet jeśli na dekoderze korzystasz z sieci poprzez ipla/iplex materiały hd. są chyba niezależne
~ niezalogowany
18 września 2012r. o 22:21
~S napisał(a): Chciałbym sie dowiedziecj jak pod wzgledem jakosciowym spisuje sie wam telewizja lub interenet. Czy pakiet za 39 zl w azartsat 4 mb/s jest staly i nie spowolnien przez dzien. Z jaką predkoscia w kb/s sciagaja sie pliki. Czy jak sie ma telewizje + interent w azartsat lub dialog widac spadek transferu. Ile wyciagacie podczas pobieranie. Prosze o pomoc poniewaz musze sie zdecydowac a jestem tutaj nowy. Prosze o fachowe porady. Wiem ze posty juz były, ale interesuje mnie fakt na dzien obecny

W pakiecie za 39 zł net śmiga OK przy ściąganiu plików to prędkość ok 500-550 KB/s pingi w grach też nie najgorsze. Co do TV - zwykła kablówka na dużych tv to porażka a toya cyfrowa którą też oferuje azart jest ok nic nie tnie itd ale jak sie chce TV toya to trzeba sobie najpierw wykupic pakiet familijny z azartu, trochę to skomplikowane ;) Ja osobiście zrezygnowałem całkowicie z telewizji azartsat i zostawiłem sam internet, teraz używam telewizji naziemnej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza