Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~Karol niezalogowany
14 marca 2014r. o 11:49
Oj gdyby taki byl zostal by bohaterem!!!!!!! :*
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~niezależny obserwator niezalogowany
14 marca 2014r. o 12:34
Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej :) Won... mąciciele
~zuzia niezalogowany
14 marca 2014r. o 12:50
~niezależny obserwator na pierwszy rzut oka widac ze jestes d....o lizem :D :P ,ale oczywiscie masz prawo do wlasnej wypowiedzi.
~mła niezalogowany
14 marca 2014r. o 13:53
~niezależny obserwator napisał(a): Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej :) Won... mąciciele

Masz prawo mieć własne zdanie - a ja mam prawo mieć je w d...pie :P
~~~ niezalogowany
14 marca 2014r. o 22:01
gadu gadu a Daro swoje robi i nikogo na horyzoncie nie widać kto by mógł byc jego przeciwnikiem. te wybory juz własciwie sa wygrane przez tego pajaca. i nadal bedziemy w cyrku którego dyrektorem jest Daro. a czy wiecie że Daro i jeszcze jedna Pani z jego bliskiego otoczenia beda niebawem doktorami? wszystko juz jest dopiete, nachlali się i nazarli za nasze podatki wszyscy wykladowcy Dara i pani i sprawa załatwiona, a na ich dorobku naukowym beda się wzorować całe pokolenia. zainteresowanych tworczoscia pani odsylam do pisma Dolny ślask z 2011 r,porazajacy artykuł o Gromadce gdzie nawet poprawnie niemieckiej nazwy nie umiala napisac, ale jak sie nie umie czytac szwabachy to co się dziwic
~płk w stanie spoczynku niezalogowany
15 marca 2014r. o 6:46
~antonio napisał(a): ~płk w stanie spoczynku jak bys nie wiedzial to,plk Kukliski nie bral kasy ,robil to dla dobra narodu.Ps nie wszystcy musza robic cos za kase!!!!!!!

~antonio napisał(a): ~płk w stanie spoczynku jak bys nie wiedzial to,plk Kukliski nie bral kasy ,robil to dla dobra narodu.Ps nie wszystcy musza robic cos za kase!!!!!!!

Sorry, antonio, ale ten pułkownik był jak dla mnie, i nie tylko dla mnie, zdrajcą. To, że przekazywał dane dotyczące Sowietów ( o ile miał jako oficer średniego szczebla dostęp do takich danych) to mnie to lata koło boku. Ale ,że zdradzał tajemnice polskie, to jest to niewybaczalne jak dla oficera WP. A teraz z perspektywy czasu, Karolku, sam rozsądź, jaki to był i jest sojusznik zza oceanu? A to ,że "Jack"nie brał kasy, to nie bądź naiwny. Filmów sie naoglądałes, mój Strongu. Strong jest dobry - ale piwo.
~::: niezalogowany
15 marca 2014r. o 17:01
Czy możesz podesłać link do tej publikacji? Chętnie poczytamy.
~~~ niezalogowany
15 marca 2014r. o 21:13
niestety nie ma w necie, jak siedziałem w bibliotece uni we wrocku to przypadkiem mi wpadlo w rece
REKLAMA BAU zaprasza