Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~anty-UPA niezalogowany
16 marca 2014r. o 11:41
~zorro napisał(a): fakty sa faktami i tego nie da sie ukryc!!Janukowycz tez bredzi ze kocha swoj kraj i rodakow, a schowal sie za plecy ruskich i sie cieszy z zadymy jaka zrobil.A mogl odejsc z twarza :>

Niestety, nasz" Janukowycz", sam nie odejdzie z twarzą, po prostu trzeba go spróbować demokratycznie usunąć od władzy. Chyba, że znowu wejdzie do lokalu wyborczego i będzie terroryzował komisję wyborczą, de facto wybraną wg, swojego widzi misie.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~tez byłem w komisji niezalogowany
16 marca 2014r. o 18:44
~anty-UPA napisał(a):
~zorro napisał(a): fakty sa faktami i tego nie da sie ukryc!!Janukowycz tez bredzi ze kocha swoj kraj i rodakow, a schowal sie za plecy ruskich i sie cieszy z zadymy jaka zrobil.A mogl odejsc z twarza :>

Niestety, nasz" Janukowycz", sam nie odejdzie z twarzą, po prostu trzeba go spróbować demokratycznie usunąć od władzy. Chyba, że znowu wejdzie do lokalu wyborczego i będzie terroryzował komisję wyborczą, de facto wybraną wg, swojego widzi misie.

Obywatelu! Nie pieprz bez sensu! To co już wypisujesz z tym terroryzowaniem komisji i jej wyborem, wybacz, to naprawdę jest kłamstwo. Po prostu chrzanisz banialuki, bez sensu- aby mącić.
Jak ci brakuje argumentów, to idź wypij sobie piwo, umysł trochę ci ochłonie.
~max niezalogowany
16 marca 2014r. o 21:13
On ma racje .Nie lec gościu mw ten sposób ,bo on ma racje ostatnio glosy były kupowane za piwo i za nalewke.Bedziesz miał później pretensje ,ze dziecka nie możesz zapisac do zlobka i do przedszkola ,a twoja zona po nocach za 750.00 zl .ro9bi w knajpie na c-pen.Chcesz zyc lepiej weź sprawy w swoje rece.
~KM niezalogowany
16 marca 2014r. o 21:16
Doktorat jest kupiony!!!!!!!!!
~ niezalogowany
16 marca 2014r. o 21:32
No i co żal pupe ściska .? Tobie też nikt nie zabronił kupić ..myślę ze w dino będzie w sprzedaży więc zajmuj kolejkę ......
~ niezalogowany
16 marca 2014r. o 21:39
No i co żal pupe ściska .? Tobie też nikt nie zabronił kupić ..myślę ze w dino będzie w sprzedaży więc zajmuj kolejkę ......
~blike niezalogowany
16 marca 2014r. o 22:16
~max napisał(a): On ma racje .Nie lec gościu mw ten sposób ,bo on ma racje ostatnio glosy były kupowane za piwo i za nalewke.Bedziesz miał później pretensje ,ze dziecka nie możesz zapisac do zlobka i do przedszkola ,a twoja zona po nocach za 750.00 zl .ro9bi w knajpie na c-pen.Chcesz zyc lepiej weź sprawy w swoje rece.

Piszesz tak jakbys chcial powiedziec, że jak nowy wójt bedzie to
co ? Podniesie place na cpn-ie i zniesie nocne zmiany dla kobiet? A wszyscy potrzebujący umieszcza swoje dzieci w żłobku lub przedszkolu? Taki Bruce Wszechmogący?
~anty-UPA niezalogowany
17 marca 2014r. o 0:17
Pisałem o komisji, bo takie opinie do mnie dotarły. Wiem, że ten człowiek jest do czegoś takiego zdolny, bo znam go nie od dzisiaj. Członków komisji znam również i większość to ludzie związani z osobą"Janukowycza" i niestety nikt mu się nie postawi.
Niemniej jednak mam nadzieje, że w tegorocznych wyborach zostaną podjęte kroki żeby takich spraw uniknąć. I tu nie ma nic do rzeczy, kto zostanie wybrany na jakąś funkcję w naszej gminie, ważne żeby wybory były 100% uczciwe.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza