Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

1023
#Calahan7 nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 17:15
Witam szukam do kupienia nr aktywny niemiecki potrzebny mi do aktywacji konta online w banku niemieckim,albo ktoś kto ma taki nr i mógł by mi pomóc prosze info na gg 7637407
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 19:37
~ napisał(a):
~ToRBA do cyfrowych lustrzanek wraz z osp napisał(a): Oddam nowa z metką torbę na lustrzankę.Podaję linka do torby jest taka jak na zdjęciu,waluta do uzgodnienia 725 843 240.http://www.cyfrowe.pl/aparaty/torba-golla-razo-170slr-ciemno-niebieska.html
:)
Idealna na prezent :)
~ niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 21:39
Za 10 litrów dobrego płynu do spryskiwaczy (zimowego) oraz dobrą czekoladę oddam piłkę nożną Euro 2012 Hyundai. Nie używana, nowiutka. Dobra na prezent dla wielbicieli marki Hyundai lub kolekcjonerów gadżetów Euro 2012.

Kontakt: [email protected][img=1356035973_eilbbpr.jpg]
~ niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 22:30
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Tomek napisał(a): witam poszukuje telefon moze ktos posiada jakis do 100zl lub za jakies zamienniki moj nr gg43918606
Pilnie

Mam za 100pln
ku990 i
nie dzieki odloszonko juz nie aktualne
nie aktualny ten lg990i prosze o kontakt na nr gg 43918606

Prosze o kontakt kogos od tego lgku990i na wyzej podany nr gg

Odpisałam na w/w numer gadu-gadu
~ania niezalogowany
21 grudnia 2012r. o 10:13
Poszukuję fotelika samochodowego 9-25kg.
~ niezalogowany
21 grudnia 2012r. o 11:57
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ToRBA do cyfrowych lustrzanek wraz z osp napisał(a): Oddam nowa z metką torbę na lustrzankę.Podaję linka do torby jest taka jak na zdjęciu,waluta do uzgodnienia 725 843 240.http://www.cyfrowe.pl/aparaty/torba-golla-razo-170slr-ciemno-niebieska.html
:)
Idealna na prezent :)
~ania niezalogowany
21 grudnia 2012r. o 17:46
Poszukuję drewnianego krzesełka dla dziecka takiego z przykręcanym ruchomym blatem.
3242
#emi568 nieaktywny
21 grudnia 2012r. o 17:59
mam do oddania puzzle "kuliste" takie jak na zdjęciu
http://niespodzianka.pl/Prezent/14967/Ravensburger-PUZZLE-KULISTE-BIALY-TYGRYS-110391-800065866-Aukcje-internetowe-Allegro.html
waluta do uzgodnienia, w środku jest podstawka na ułożoną kulę oraz puzzle. chętnych kieruję na moje gg 42100134

And if You go I wanna go with You And if You die I wanna die with You
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza