Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

4314
#wiewióra nieaktywny
3 marca 2013r. o 17:45
~ napisał(a): http://allegro.pl/stroj-przebranie-pajak-tesco-5-6-lat-116-cm-i3067687491.html

Syn ma przedstawienie w którym gra ptaszka dlatego szukam właśnie takiego stroju:)Ale dzięki

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ANETKA niezalogowany
3 marca 2013r. o 17:46
Mam do sprzedania konsolę SONY PLAYSTATION 2 SLIM wraz z zestawem w unikalnym i niespotykanym już teraz kolorze RÓZOWYM, pady również są w tym kolorze.

Przedmiotem sprzedazy jest zestaw:

- SONY PLAYSTATION 2 SLIM w kolorze RÓŻOWYM

- 2 oryginalne pady SONY DUALSHOCK w kolorze RÓŻOWYM

- niezbędne okablowanie

-karta pamięci 8MB

-gry:

*The Sims 2 (RAZ WŁĄCZONA)

*FIFA 11 (RÓWNIEŻ RAZ WŁĄCZONA)

*Gran Turismo 4

*Colin MCrae Rally

*Cricket 2005

*Narnia

*The Golden Compass

*Spyro A New Beginning

*F1 CAREER CHALLENGE

*High School Musical

* Surf's UP

531 131 399[img=1362329163_d2f7pvx.jpg]
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 17:55
~ANETKA napisał(a):
mam tez rózne buciki :) niektóre nawet nowe, z h&m koturny wrzosowe r.38 (kupiłam za duże) botki na wiosne sznutowane na słupku na stope około 37 :) szpilki miętowe na r. 36-7 założone ze dwa razy szpilka ok. 13cm ii duzo duzo inynch, tj. adidaski w zebre z new yorkera, kupilam za male :) sandalki, czerwone szpilki, itd :) ZAAAPRASZAAM

531 131 399 numer ten sam do masażera :)

a czy można prosić zdjęcia butów na [email protected] ?
~ANETKA niezalogowany
3 marca 2013r. o 18:11
~ napisał(a):
~ANETKA napisał(a):
mam tez rózne buciki :) niektóre nawet nowe, z h&m koturny wrzosowe r.38 (kupiłam za duże) botki na wiosne sznutowane na słupku na stope około 37 :) szpilki miętowe na r. 36-7 założone ze dwa razy szpilka ok. 13cm ii duzo duzo inynch, tj. adidaski w zebre z new yorkera, kupilam za male :) sandalki, czerwone szpilki, itd :) ZAAAPRASZAAM

531 131 399 numer ten sam do masażera :)

a czy można prosić zdjęcia butów na [email protected] ?

witam. nie robiłam żadnych fotek, bo rzeczy mam bardzo duzo, najlepiej byłoby osobiście zajżeć ew. buty to moge wyslac pod wieczor :) bo butow jest juz mniej niz ciuchów bo duzo juz poszło :) ale w takim wypadku na drugi raz prosze zostawiac e-mail w smsie bo nie wyłapie wszystki adresow e-mail tutaj :)
~ANETKA niezalogowany
3 marca 2013r. o 18:18
POSIADAM WŁOSY NATURALNE CLIP-IN-ON założone dosłownie RAZ na studniówkę
ZAKUPIŁAM JE W B. DOBRYM SKLEPIE INTERNETOWYM - 2 ZESTAWY PO 7 TAŚM KAŻDY ZSZYŁAM RAZEM (zrobiłam to tak, że nie są grubsze na szyciu gdy sie je zalozy) wychodzi 130gram samych włosów nie licząc spinek, po upuście, jaki miałam w sklepie zapłacilam za nie niecałe 300zł (posiadam paragon) :) kuoione miesiac temu i od tej pory leżą i czekaja na nowa włascicielke :)
mysle ze 200 bedzie ok dla obu stron ze wzgledu na to ze sa w sumie nowe :)

długość włosów 45cm, jakościowo super kolor czerń :) nie są mi już potrzebne, poniewaz byly zakupione tylko na jedną okazję :)
tel. 531 131 399
10381
#czarnuch123 nieaktywny
3 marca 2013r. o 18:35
czarnuch123 napisał(a):
czarnuch123 napisał(a): sprzedam yoistik cena 10zl 796333183[img=1362214348_trkr0fw.jpg]Dopisane 02.03.2013r. o godz. 09:53:sprzedam kosz na bielizne lub zabawki cena 15 zl stan dobry[img=1362214420_6ve5r2a.jpg]Dopisane 02.03.2013r. o godz. 10:04:sprzedam gry na ps2 widoczne na zdjeciu cen 15 zl za sztuke polecam telef 796333183[img=1362215050_utkjkw9.jpg]
OKAZJA tylko dzisiaj te 4 gry za 50zl polecam
4632
#Ania81 nieaktywny
3 marca 2013r. o 19:08
wiewióra napisał(a):
~ napisał(a): http://allegro.pl/stroj-przebranie-pajak-tesco-5-6-lat-116-cm-i3067687491.html

Syn ma przedstawienie w którym gra ptaszka dlatego szukam właśnie takiego stroju:)Ale dzięki

http://allegro.pl/czapka-jaskolka-ptaszek-ptaszki-bal-stroj-kostium-i3067606738.html

tylko skrzydełka by trzeba było samemu zrobić:)
~jancio niezalogowany
3 marca 2013r. o 20:25
Witam.Posiadam kuchenkę do zabawy dla małej kucharki.Po naciśnięciu przycisków widocznych przy blacie, kuchenka wydaje dzwięki gotowości do zdjęcia ugotowanej potrawy.Włącza się także czerwona lampka -palnikowa.Kuchnia posiada zlew.Naprawdę świetna zabawka dla mniejszych i większych.Utrzymana jest w idealnym stanie.Do kuchni dołączam zabawki,talerzyki,naczynka.
Cena :25 zł. tel.508 372 828.
Posiadam także wózek ,spacerówkę -tzw. parasolkę.Wys. rączki ok.60 cm
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza