Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
4 marca 2013r. o 10:22
Ania81 napisał(a):
~ napisał(a):
~Ania81 napisał(a): Witam
Spodnie dresowe AJS znanej polskiej firmy 100%bawełna 104
Bluzki na licencji Carsa 3-4 lata 100%bawełny

[email protected]> prosiła Pani o zdjęcia ale cos nie tak z tym kontem e-mailowym bo mi poczte cofnięto więc jest jakis błąd.

Sprzedaję tylko w komplecie (bluzka + spodnie tak jak sa zrobione fotki)15zł za sztukę

przepraszam ma być [email protected] pozdrawiam:|)

Fotki wysłałam ale również te same są na forum bolec:)
15 zł komplet jeden (bluzka + spodnie)

Proszę sprawdzić pocztę ponieważ jestem zainteresowana zakupem proszę o kontakt .Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Komoda niezalogowany
4 marca 2013r. o 10:37
Sprzedam komode cena 250zl
~./ niezalogowany
4 marca 2013r. o 10:56
~ napisał(a):
~Ania81 napisał(a): Witam
Spodnie dresowe AJS znanej polskiej firmy 100%bawełna 104
Bluzki na licencji Carsa 3-4 lata 100%bawełny

[email protected]> prosiła Pani o zdjęcia ale cos nie tak z tym kontem e-mailowym bo mi poczte cofnięto więc jest jakis błąd.

Sprzedaję tylko w komplecie (bluzka + spodnie tak jak sa zrobione fotki)15zł za sztukę

przepraszam ma być [email protected] pozdrawiam:|)

prosze o jakieś namiary jestem zainteresowana [email protected]
~ niezalogowany
4 marca 2013r. o 11:40
~iwona_20 napisał(a): Akwarium 60 cm przerobione na terrarium dla żółwia stepowego, gekona lamparciego lub innego gada. W wyposażeniu nowa świetlówka (która w sklepie kosztuje ponad 60 zł.) z promieniami uvb repti glo 5,0 Eko terra. termometr wewnętrzny i zewnętrzny, kabel grzewczy, skałka i tło strukturalne. Stan bardzo dobry. Wystarczy wpuścić zwierzaka. całość oddam za 130 zł. polecam super hobby. 782 322 823[img=1361909543_4nkdijm.jpg]

ponawiam za 100 zł okazja
~sylwia123 niezalogowany
4 marca 2013r. o 11:48
witam do sprzedania nosidło baby neo czerwono szare nie użyte ani razu cena 35zł info pod nr tel 661047947 do odbioru okolice Nowogrodźca ewentualnie we wtorek i czwartek w Bolesławcu[img=1362394104_t36bz5d.jpg]
~ddr3 6gb niezalogowany
4 marca 2013r. o 12:31
w jednej kosci sprzedam corsair platinum series xms-3 884-866-987[img=1362396666_4wkvuca.jpg]
8403
#bum nieaktywny
4 marca 2013r. o 13:39
witam przyjmę albo odkupię niedrogo komputer dla dzieci nasz sie zepsuł
~Barbara niezalogowany
4 marca 2013r. o 14:25
Sprzedam huśtawkę.Cena 50zł.[img=1362403374_eszz07p.jpg]
tel.669359083
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza