Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~maniek niezalogowany
28 kwietnia 2013r. o 19:54
witam poszukuje kabla zasilajacego do laptopa na koncowke din duza podobna do starej noki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9352
#grazkaa nieaktywny
28 kwietnia 2013r. o 20:20
~ napisał(a): ODDAM ZA CZEKOLADE ROWEREK-PCHACZ WIDOCZNY NA ZDJĘCIU KONTAKT 69678024
czy rowerek dalej aktualny, bo jestem zainteresowana i mogłabym wziąć nawet jutro . [email protected]
~ niezalogowany
28 kwietnia 2013r. o 22:06
Sprzedam piec kominkowy wolnostojacy eksploatowany jeden sezon wiecej info pod numerem 508947441[img=1367179605_hajuz6q.jpg]
~Kaa niezalogowany
28 kwietnia 2013r. o 22:35
emi568 napisał(a): Mam do sprzeda
ia matę do tańczenia na USB do PC
http://tablica.pl/oferta/mata-do-tanczenia-ID2LBcx.html

jaka cena tej maty ? czy aby na pewno dziala ? ;)
~Łukasz niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 5:31
Sprzedam grzejnik elektryczny dziewięciozeberkowy WHIRPOOL 2000W,sprawny 100%. Dwie kontrolki pracy,termostat,zabezpieczenie przeciw przegrzaniu się. Cena 50zł 693-757-737[img=1367206294_e1g6mfr.jpg]
~Łukasz niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 5:33
Kupię okno 50x120,za dobrą cenę. 693-757-737
3242
#emi568 nieaktywny
29 kwietnia 2013r. o 7:23
~Kaa napisał(a):
emi568 napisał(a): Mam do sprzeda
ia matę do tańczenia na USB do PC
http://tablica.pl/oferta/mata-do-tanczenia-ID2LBcx.html

jaka cena tej maty ? czy aby na pewno dziala ? ;)

30zł i działa na życzenie mogę się umówić u kogoś w domu i ją podłączyć przed sprzedażą :)
do maty jest gra dołączona

And if You go I wanna go with You And if You die I wanna die with You
~Kupię adapter WiFi niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 9:56
Kupię adapter wifi pod usb lub ethernet , z funkcją client.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.