Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~~Poznam kobietę niezalogowany
4 kwietnia 2026r. o 5:35
W celach towarzyskich . Ja mam 52 lata , 180 wzrostu , szczupły zadbany . sms 888 537 437 .
0 Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zofia katoliczka niezalogowany
10 kwietnia 2026r. o 6:11
~~Poznam kobietę napisał(a): W celach towarzyskich . Ja mam 52 lata , 180 wzrostu , szczupły zadbany . sms 888 537 437 .

A jak u Ciebie inne walory , kasę masz i najważniejsze , jesteś katolikiem ?
~~Poznam kochankę niezalogowany
12 kwietnia 2026r. o 6:53
~~Zofia katoliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Poznam kobietę napisał(a): W celach towarzyskich . Ja mam 52 lata , 180 wzrostu , szczupły zadbany . sms 888 537 437 .

A jak u Ciebie inne walory , kasę masz i najważniejsze , jesteś katolikiem ?
podałem nr tel . chcesz to pytaj sms
~~INKA niezalogowany
21 kwietnia 2026r. o 3:35
~~dziewczyna z urz miasta napisał(a): Oczarowałaś mnie ! Spotkaliśmy się w urzędzie miasta 19.03 czwartek, jesteś wyjątkowa ...żałuję, że nie poprosiłem cię o numer tel., może się jeszcze kiedyś spotkamy ...
pewnie się spotkamy
~~melbet_xbOl niezalogowany
21 kwietnia 2026r. o 9:40
melbet kgy melbet kgy
~~Kupiłem nick niezalogowany
22 kwietnia 2026r. o 14:45
~~Anna górnik napisał(a): Ma ktoś ochotę wyjechać stąd do Holandii? Mam mam na myśli utrecht?lub po prostu chce pracować ze mną bo nie lubię sama pracować?czy ktoś w ogóle chce legalnie pracować w tym mieście?piszcie 453630546

Hyhyh
Utrecht … miasto wielu kontrastów
~~super cherry_adKt niezalogowany
22 kwietnia 2026r. o 14:48
super cherry 5000 demo super cherry 5000 demo
~~super cherry_gwKt niezalogowany
22 kwietnia 2026r. o 18:18
super cherry 2000 super cherry 2000
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy, obraźliwe zwroty lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAZaproszenie