BolecFORUM
+ nowy temat
BolecForum Bolecnauci

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

34781 odpowiedzi strona 4347 z 4348
~~Poznam kobietęgość
Znajdzie się chodź jedna kobieta co to miłości nie szuka , tylko przyjaciela lub partnera może na dłużej ??? , moglibyśmy sobie tak kilka razy w miesiącu przy szkockiej posiedzieć porozmawiać i nie tylko ? , było by wesoło i miło . tak tylko nie możesz być ze średniowiecza jak większość tu ... bo nic z tego nie będzie ... Nie jestem super przystojny niestety Michał Anioł twarzy mi dłutem nie rzeźbił .. Ja 52 lata szczupły zadbany wesoły . Możemy spotkać się w tygodniu u mnie . Nie jestem zdziadziałym dziadem , sprawny w 100% nie łysy nie szczerbaty , a dobrze zbudowany i 180 cm wzrostu . sms 888 537 437.
~~janzetgość
Oddam za skrzynkę Żywca 100% sprawną zmywarkę wolnostojącą marki Bosch.
Szerokość 60 cm.
Tel. 60460880pięć
~~janzetgość
Oddam za skrzynkę piwa Lech, 100% sprawny piekarnik do zabudowy.
W kolorze srebrnym z timerem.
Tel. 60460880pięć
~~Poznam kochankę gość
~~Poznam kobietę napisał(a): Znajdzie się chodź jedna kobieta co to miłości nie szuka , tylko przyjaciela lub partnera może na dłużej ??? , moglibyśmy sobie tak kilka razy w miesiącu przy szkockiej( whiski ) posiedzieć porozmawiać i nie tylko ? , było by wesoło i miło . tak tylko nie możesz być ze średniowiecza bo nic z tego nie będzie ... Nie jestem super przystojny niestety Michał Anioł twarzy mi dłutem nie rzeźbił .. Ja 52 lata szczupły zadbany wesoły . Możemy spotkać się w tygodniu u mnie . Nie jestem zdziadziałym dziadem , sprawny w 100% nie łysy nie szczerbaty , a dobrze zbudowany i 180 cm wzrostu . sms 888 537 437.
wspomogę pomogę za każde spotkanie .
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.