Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

5436
#nie_powiem nieaktywny
11 października 2011r. o 19:50
~Chłopczyca napisał(a): Ogarnij się chłopie , z lat 80' to możesz igłówkę dostać :P

to chyba taka ironia była....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 października 2011r. o 20:47
Czytajcie ze zrozumieniem.
~lukasbolhp niezalogowany
11 października 2011r. o 21:22
Witam

Sprzedam za czteropak lecha lub żubra monitor widoczny na zdjeciu jeden z nich jest 15' a drugi 17' sa to starsze modele tzn CRT.Cena za szt.

[email protected]
500-403-551[img=1318360937_bt8hxqt.jpg]
6971
#Anetka. nieaktywny
11 października 2011r. o 23:15
a ja mialam dwa dekodery w dwoch pokojach aktualnie w jednym mam N (o wiele bardziej polecam)a w drugim wciąż cyfrowy polsat i kiedys to sprawdzalam bo tez o tym slyszalam:) karta chodzila jak i jedna tak i druga na obydwóch dekoderach;) A co do dekodera niestety dopiero jutro będę u siebie w domu ale poszukam na pewno:)
~ja niezalogowany
11 października 2011r. o 23:44
to dziwne bo ja sprawdzałem karte w trzech innych dekoderach porzyczalem od sąsiadów i nie działa
~ niezalogowany
12 października 2011r. o 7:32
Karta zarówno N jak i Polsatu jest przypisana do konkretnego egzemplarza dekodera i nie ma takiej możliwości że będzie działała z innym dekoderem ! Wiem to z autopsji. Jedynie Cyfra + pozwala na przenoszenie karty po różnych dekoderach, oczywiście w ramach dekoderów przystosowanych do Cyfry+, bo ani w dekoderze N ani Polsatu niie zadziała. Anetka ściemniasz i wprowadzasz ludzi w błąd!
~ niezalogowany
12 października 2011r. o 7:37
~ napisał(a): Ja poszukuje sprawnego dekodera cyfrowego polsatu bo moj wysiadl.
Chodzi mi o SAMSUNG DSB-S305G
[img=1318279481_hpl2f1k.jpg]

Jedyna możliwość to zakup identycznego dekodera jak masz ten zepsuty i przełożenie ze starego do nowego modułu warunkowego dostępu (czyt. czytnika karty) bo to właśnie do tego modułu jest przypisana karta, wtedy zadziała na 100%. Dekodery można teź naprawiać i to Ci bardziej polecam. Napisz coś o objawach tej usterki.
5661
#wiedzmin nieaktywny
12 października 2011r. o 7:56
Potrzebuje szablony do malowania na scianach. Motywy roslinne,postaci itp. Kupie lub pożyczę za browarki. [email protected]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza