Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ania niezalogowany
15 czerwca 2012r. o 10:51
~ania napisał(a): Oddam klocki plastikowe,cały karton za 8 tymbarków 2 litrowych (koszt ok 28 zł) oprócz jabłko mięta.Tel 667 257 970

Po przesypaniu ich okazało się że jest ich cały worek taki jak na ziemniaki :) Polecam

Zmoderowano 15.06.2012 godz.20:22 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
15 czerwca 2012r. o 11:08
bigbro napisał(a): rowerek trójkołowy z podestem,daszkiem, efekty świetlne i dźwiękowe(baterie do wymiany)

Może Pani wrzucic zdjęcie rowerka? W jakim rozmiarze są ciuszki?

Zmoderowano 15.06.2012 godz.20:23 - powód: korekta cytowania (sentinel)
4579
#marceli nieaktywny
15 czerwca 2012r. o 11:16
~ja napisał(a): oraz kilka innych drobiazgów (kojec,zabawki, trochę ciuszków) c

witam interesuja mnie zabawki jakie to mniej wiecej

Zmoderowano 15.06.2012 godz.20:24 - powód: korekta cytowania (sentinel)
2519
#nana nieaktywny
15 czerwca 2012r. o 13:57
nana napisał(a): do oddania mam świnkę morska wraz z klatką , za świnkę nie chce nic ,jedynie z klatkę 4-pak tyskiego , szczegółowe info pod nr 787066773 :)

:)
ponawiam
~ niezalogowany
15 czerwca 2012r. o 14:13
chętnie przyjmę szafkę pod zlewozmywak 80cm ;

stan wizualny bez znaczenia,aby fizycznie była w miarę, nie żebym był wybredny, ale ostatnia propozycja nadawała się tylko na opał

może ktoś ma na zbyciu kompletną szafkę+ zlewozmywak + bateria

mój tel. 604781277

mam taki zlewozmywak jednokomorowy 0,8m* 0,5 m w stanie dobrym mój kontakt 785235705
~Beata niezalogowany
15 czerwca 2012r. o 16:09
Przyjmę lub odkupię meble kuchenne w miarę dobrym stanie najlepiej ze zlewozmywakiem, [email protected]
~ niezalogowany
15 czerwca 2012r. o 17:18
~Beata napisał(a): Przyjmę lub odkupię meble kuchenne w miarę dobrym stanie najlepiej ze zlewozmywakiem, [email protected]

Przydałoby sie też gumoleum
~kamila niezalogowany
15 czerwca 2012r. o 17:38
poszukuje lozko pietrowe za niewilkie pieniade moj numer 790-527-785
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza