Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~emy niezalogowany
15 czerwca 2012r. o 20:24
Qston prosze o kontakt w sprawie figurek Pet Shop- 788910317 Ps.Oczywiście jeśli nadal jest Pani zainteresowana :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7523
15 czerwca 2012r. o 20:29
avatar napisał(a): Witam! Mam do oddania lampę sufitową (świetlówkę) kolor biały w idealnym stanie+ 5 żarówek. Wymienię za procenty, słodycze lub pln o wartości 40zł tel. 503573226
:)

Dopisane 15.06.2012r. o godz. 20:29:

avatar napisał(a): Mam do oddania ręczną pompkę (na korbę) do oleju o wydajności 60l/min, stan jak nowy. Waluta o wartości 40zł do uzgodnienia ;)

Znamy dobro, a czynimy zło...
2519
#nana nieaktywny
15 czerwca 2012r. o 20:32
nana napisał(a):
nana napisał(a): do oddania mam świnkę morska wraz z klatką , za świnkę nie chce nic ,jedynie z klatkę 4-pak tyskiego , szczegółowe info pod nr 787066773 :)

:) :) :)
nadal aktualne :)
~lukasbolhp niezalogowany
16 czerwca 2012r. o 0:13
oddam drukarke canon bjc 1000 bez tuszu cena 4pak lecha
~oddam niezalogowany
16 czerwca 2012r. o 0:28
Witam! oddam wózek spacerowy,czterokołowy,w misie,w stanie dobrym.Konika na biegunach,stan dobry i rowerek dla 3-4latka(do naprawy siodełko)stan mniej dobry :) Może komuś posłużą te rzeczy,szkoda mi wyrzucić,może znacie kogoś takiego kto przyjąłby za darmo? mój nr 691311702.
8913
#ekudzio nieaktywny
16 czerwca 2012r. o 9:04
ekudzio napisał(a):
ekudzio napisał(a): spory dzbanek-imbryk do herbaty lub kawy i kubek z ciekawym morskim motywem, komplet oddam za martini bianco :)
[email protected] lub 500646940

[img=1339421344_yj76ksu.jpg]

aktualne

Dopisane 16.06.2012r. o godz. 09:04:

ekudzio napisał(a): przyjmę wszystko co potrzebne na działkę, stolik, krzesła, narzędzia,fajne krzaki lub inne. Od wczoraj zostałam szczęśliwą posiadaczką działki rekreacyjnej (obecnie czytaj buszu, dżungli jak kto woli) i z chęcią przyjmę wszystko nawet w ilościach hurtowych
500646940 prosze o priv, telefon lub piszcie sms to oddzwonie

potrzebuję również pożyczyć glebogryzarkę by mój busz nabrał ziemskich kształtów, słodkości, trunki do uzgodnienia :)

przyjmę/odkupię-proszę :)
~Gosia niezalogowany
16 czerwca 2012r. o 9:28
Witam potrzebuje klatke dla szczurków. Ilosc płynow do uzgodnienia :) moj numer 695-570-096
~m:) niezalogowany
16 czerwca 2012r. o 10:26
POSZUKUJE FOTELIKA TAK DLA 3 LATKA OK 20 KG
kontakt: [email protected] !! :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza