Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

946
#ufciak nieaktywny
17 czerwca 2012r. o 8:53
~oddam napisał(a): Witam! oddam wózek spacerowy,czterokołowy,w misie,w stanie dobrym.Konika na biegunach,stan dobry i rowerek dla 3-4latka(do naprawy siodełko)stan mniej dobry :) Może komuś posłużą te rzeczy,szkoda mi wyrzucić,może znacie kogoś takiego kto przyjąłby za darmo? mój nr 691311702.

Czy konik na biegunach aktualny?? i czy można by jakieś zdjęcie prosić:) albo tu albo na poczte:) [email protected]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 czerwca 2012r. o 9:41
~justyna napisał(a): mam do oddania używane krzesełko Antilop (producent IKEA) wyposażone w pasy bezpieczeństwa oraz blat przystosowane dla małych dzieci.
Wymiary krzesełka:
Szerokość: 58 cm
Głębokość: 62 cm
Wysokość: 90 cm
Wysokość siedziska: 55 cm
Wymiary blatu:
Długość: 42 cm
Szerokość: 42 cm
Grubość: 4 cm
Stan krzesełka oceniam na b.dobry + brak jest jakichkolwiek pęknięć lub poważniejszych zadrapań.
oddam za poczke pampersow dada4 z biedronki
tylko SMS: 724 188 727[img=1339443401_m4ki4r4.jpg]
9210
#N3jxiom nieaktywny
17 czerwca 2012r. o 9:49
Przyjmę za słodkości gry na PS1/PS2
gg.13107121
~marcin niezalogowany
17 czerwca 2012r. o 10:34
Witam przyjmę bądź tez odkupie używaną "ubikacje" mianowicie spłuczkę i klozet stan obojętny!
724725882
4617
#arti29 nieaktywny
17 czerwca 2012r. o 10:55
Oddam klatkę dla chomika bądź myszki wraz z kółkiem i poidełkiem . Za klatkę chcę słodycze o wartości 15 zł .
Oddam również baterię , słuchawki , kabel USB i słuchawki do LG KP 500 , cena to duży sok typu kubuś z biedronki za każdą z tych rzeczy , mam również do oddania telefon LG KP500 , telefon ma uszkodzony wyświetlacz waluta jeden harnaś .
Info 889-544-131 lub priv :)

Chwytaj dzień :)
~Kasia niezalogowany
17 czerwca 2012r. o 11:00
przyjmę za słodkości lub coś innego płyty zespołu Enej i Ewy Farny. :)
~tomek00 niezalogowany
17 czerwca 2012r. o 13:57
witam, miałby ktoś karte micro SD do oddania za płyny lub słodkości? Przynajmniej 1gb.
695644943
~N. niezalogowany
17 czerwca 2012r. o 15:01
Oddam za słodkości :) Kontakt: [email protected], GG: 4802479[img=1339938103_p7odqwg.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza