Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

960
#khreecik nieaktywny
1 października 2006r. o 22:22
PoLoo napisał(a): Jezeli mowa o Verbie to mi sie tylko 1 piesnka ich podoba : mlode wilki(bodajrze cz.1)

Eram Verba nie dla mnie..te piosenki sa przeznaczone i komponowane dla zkochanych 13letnich dziewczynek:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1181
#PoLoo nieaktywny
1 października 2006r. o 22:23
ale uwierz mi ja nie jestem 13-letnia zakochana dziewczynka ;]
960
#khreecik nieaktywny
1 października 2006r. o 22:28
PoLoo napisał(a): ale uwierz mi ja nie jestem 13-letnia zakochana dziewczynka ;]

pewnie tak:D:D:D:Dale jak sam powiedziales podoba Ci sie tylko jedna piosenka:D
1181
#PoLoo nieaktywny
1 października 2006r. o 22:29
nie pewnie tylko napewno !! ...

dobra nie zasmicajmy forum to konwersacja ;p
997
#barto2222 nieaktywny
30 października 2006r. o 19:21
jegomosc napisał(a):
Ale ogolnie rzecz biorac muzyka gitarowa wymiata - zadnego tekno, haus i podobnej kserowki-masowki... zreszta przyjdzcie na wosp w tym roku, to troche dobrych dzwiekow uslyszycie...

Nie zgodze sie że tekno jest masówką techno owszem ale tekno-nie bo nie wydaje mi sie żeby większośc ludzi znała brekcore,speedcore nie mówiąc juz o terrorcore.
997
#barto2222 nieaktywny
30 października 2006r. o 19:23
&mode=related&search=
ciekawe połaczenie ;)
1399
#marchEWKA nieaktywny
30 października 2006r. o 19:33
A ja tam nie pogardzę rockiem,punkiem,emo i niektórymi metalowymi piosenkami :P
41
#jegomosc nieaktywny
30 października 2006r. o 20:16
Barto musimy kiedys przy piwku o dzwiekach pogadac i sie nimi wymienic...

A wracajac do muzy - polecam z calego serca wszystkim - i fana reggae i fana hip hopu, a moze tym 2 przede wszystkim kapelka ktora sie nazywa Culcha Candela (squad z berlina - 5 nawijaczy - jeden polak, jeden niemiec, jamajczyk, latynos i bodajze koles z japoni...) a muza wgniata w fotel... piekny melodyjny HH z elementami dancehallu czy reggae

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza